Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seni Kendime Sakladım...
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5544
__BEŞİKTAŞK__ Dalkılıçlar F.C.
Sana Özel Tactiek 5li defans
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten formidabel
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
Ryczek verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczek met een sublieme pass. Caymaz rent richting de bal. Jezernik verovert de bal door een tackle van achteren. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Grozăvescu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bayraktar neemt de hoekschop. Daar is Terlemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Terlemez kopt de bal weg. Kınık bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jezernik onderschept slim de pass. Jezernik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Caymaz is nu in balbezit. Pęczak onderschept slim de pass. Pęczak passt de bal met de wreef. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ryczek geeft een lange en hoge pass. Fichera is nu in balbezit. Fichera geeft een hoge lob. Neckel is nu in balbezit. Neckel geeft een hoge lob. Tundura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Crăciun de bal. Crăciun geeft een hoge lob. Pupovac controleert de bal met de borst. Pupovac schiet op doel. Tundura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:0

40e minuut.
Pęczak rent richting de bal. Pęczak geeft een hoge lob. Ryczek probeert de bal met de borst te controleren. Jezernik rent richting de bal. Jezernik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Alimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimoğlu geeft de bal voor. Garrecht is nu in balbezit. Garrecht geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 61%, Dalkılıçlar F.C. 39%.
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:0

50e minuut.
Kınık is nu in balbezit. Kınık passt de bal in één keer door. Caymaz met een sublieme pass. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Caymaz met een snelle inworp. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu geeft de bal voor. Pupovac rent richting de bal. Pupovac geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Alimoğlu geeft de bal voor. Daar is Marchegia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik draait met de bal, schiet en ... Mitran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:1

67e minuut.
Fichera rent richting de bal. Fichera passt de bal zonder na te denken. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik schiet op doel. Mitran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:2

74e minuut.
Neckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimoğlu onderschept slim de pass. Alimoğlu geeft een lange en hoge pass. Jezernik rent richting de bal. Jezernik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Jezernik rent richting de bal. Canegas rent richting de bal. Canegas passt de bal zonder na te denken. Jezernik rent richting de bal. Jezernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:3

80e minuut.
Grozăvescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuenca komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Kınık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crăciun raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuenca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Tundura probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tundura met een harde bal richting middenveld. Caymaz kopt de bal weg. Marchegia heeft problemen om de bal te vangen. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. Mitran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Canegas geeft een lange en hoge pass. Alimoğlu is nu in balbezit. Alimoğlu geeft een hoge lob. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik schiet op doel. Mitran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Marchegia geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pupovac stond buitenspel. Alimoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jezernik is nu in balbezit. Jezernik haalt uit met een fantastische trap. Mitran bokst de bal weg.

90e minuut.
Pęczak onderschept slim de pass. Pęczak geeft een hoge lob. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 44%, Dalkılıçlar F.C. 56%.
__BEŞİKTAŞK__ - Dalkılıçlar F.C. 1:4