Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lacrosse Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3372
Lacrosse Pogórze Pleśna
532-3 Tactiek 6
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy passt de bal zonder na te denken. Scoria rent richting de bal. Rek verovert de bal door een tackle van achteren. Rek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Pogórze Pleśna 0:1

6e minuut.
Fatalski rent richting de bal. Fatalski geeft de bal voor. Bibard kopt de bal weg. Breitner rent richting de bal. Breitner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cachola probeert naar een medespeler te passen. Piankowski rent richting de bal. Sygnat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piankowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cachola komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Smutas is nu in balbezit. Smutas geeft een lange en hoge pass. Tabarelli kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Barbanera speelt de bal door. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski passt de bal in één keer door. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
López speelt de bal door. Klungelig pakt Środa de bal. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacrosse - Pogórze Pleśna 1:1

33e minuut.
Breitner passt de bal met de wreef. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy geeft de bal voor. Rek is nu in balbezit. Rek schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 49%, Pogórze Pleśna 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacrosse - Pogórze Pleśna 1:1

58e minuut.
Breitner rent richting de bal. Breitner passt de bal in één keer door. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy schiet op doel. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Sygnat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piankowski de bal. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barbanera met een snelle inworp. Cachola met een sublieme pass. Rochowiak is nu in balbezit. Żeromski verovert de bal door een tackle van achteren. Żeromski schiet op doel. Wojdyło bokst de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Pogórze Pleśna 2:1

75e minuut.
Tabarelli rent richting de bal. Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola passt de bal in één keer door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. Wojdyło bokst de bal weg.

83e minuut.
Żeromski passt de bal zonder na te denken. Barbanera rent richting de bal. Barbanera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żeromski de bal. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Piankowski met een sublieme pass. Iżmanowski is nu in balbezit. Cachola verovert de bal door een tackle van achteren. Cachola geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 32%, Pogórze Pleśna 68%.
Lacrosse - Pogórze Pleśna 2:1