Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Grunwald Poznań Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3404
FC Grunwald Poznań FC Internazionale Janów
taktyka 99 Tactiek nowa 66
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień geeft de bal voor. Van Steenberghe kopt de bal weg. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 1:0

16e minuut.
Jurczyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aufhauser met een sublieme pass. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 2:0

20e minuut.
Tuấn Anh rent richting de bal. Aufhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Aufhauser passt de bal in één keer door. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zekonja passt de bal met de wreef. Kasta is nu in balbezit. Russo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Russo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga speelt de bal door. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap. Bilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 3:0

34e minuut.
Olszyna is nu in balbezit. Olszyna speelt de bal door. Jurczyga speelt de bal door. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Olszyna heeft problemen om de bal te vangen. Olszyna passt de bal met de wreef. Kasta rent richting de bal. Kasta draait met de bal, schiet en ... Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 4:0

38e minuut.
Aufhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufhauser passt de bal in één keer door. Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap. Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 5:0

39e minuut.
Călin is nu in balbezit. Călin passt de bal in één keer door. Polverini bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe onderschept slim de pass. Van Steenberghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasta is nu in balbezit. Kasta schiet op doel. Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Tuấn Anh is nu in balbezit. Tuấn Anh passt de bal met de wreef. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bates onderschept slim de pass. Bates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 34%, FC Internazionale Janów 66%.
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 5:0

46e minuut.
Huybrechts komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Aufhauser speelt de bal door. Klungelig pakt Kasta de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Bilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 6:0

66e minuut.
Tupczyński is nu in balbezit. Polverini is nu in balbezit. Van Steenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe schiet op doel. Bilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olszyna zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sounas de bal. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński passt de bal in één keer door. Kasta rent richting de bal. Kasta schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Olszyna kopt de bal weg. Tupczyński is nu in balbezit. Zapiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tupczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olszyna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 36%, FC Internazionale Janów 64%.
FC Grunwald Poznań - FC Internazionale Janów 6:0