Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6189
Negry Warszawa Warszawa (L)
smuda 2 Tactiek juniormod
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 60.6
matig Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft de bal voor. Gordiencu springt en kopt de bal. Mordko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mordko trapt de bal weg van het doel. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hozdić kopt de bal weg. Gornostaev controleert de bal met de borst. Gornostaev geeft een hoge lob. Gordiencu heeft problemen om de bal te vangen. Gordiencu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Trzeciak kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal met de wreef. Gordiencu rent richting de bal. Gordiencu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Porru verovert de bal door een tackle van achteren. Porru geeft een hoge lob. Simon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:1

24e minuut.
Gordiencu heeft problemen om de bal te vangen. Frączczak onderschept slim de pass. Gornostaev onderschept slim de pass. Gornostaev geeft een hoge lob. Simon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:2

31e minuut.
Porru met een sublieme pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek geeft de bal voor. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider draait met de bal, schiet en ... Ciamajda bokst de bal weg.

37e minuut.
Hozdić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salamanca met de inworp. Daar is Porru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porru geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mordko bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Salamanca met een sublieme pass. Gordiencu heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak rent richting de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon schiet op doel. Mordko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Frączczak met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru geeft een lange en hoge pass. Gordiencu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 74%, Warszawa Warszawa (L) 26%.
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:2

47e minuut.
Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubíček is nu in balbezit. Doubíček geeft een lange en hoge pass. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Mordko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gordiencu de bal onder controle te krijgen. Porru rent richting de bal. Porru geeft een hoge lob. Gordiencu is nu in balbezit. Gordiencu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ritch rent richting de bal. Ritch met een sublieme pass. Gornostaev geeft de bal voor. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Mordko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gordiencu maakt een snoekduik en kopt de bal. Winek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gornostaev zal de hoekschop nemen. Simon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:3

61e minuut.
Postelnicu is nu in balbezit. Gornostaev verovert de bal door een tackle van achteren. Gornostaev speelt de bal door. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Porru is nu in balbezit. Porru passt de bal in één keer door. Winek is nu in balbezit. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ritch is nu in balbezit. Pietrzak rent richting de bal. Porru verovert de bal door een tackle van achteren. Porru geeft een hoge lob. Gordiencu geeft een lange en hoge pass. Mordko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hozdić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gornostaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:4

79e minuut.
Hozdić geeft de bal voor. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Salamanca speelt de bal door. Porru speelt de bal door. Gornostaev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bernard met een sublieme pass. Wolf is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Gordiencu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Frączczak is nu in balbezit. Porru verovert de bal door een tackle van achteren. Porru probeert naar een medespeler te passen. Gordiencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordiencu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 82%, Warszawa Warszawa (L) 18%.
Negry - Warszawa Warszawa (L) 0:5