Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Many Team Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Many Team LeBagsé
Neutral Tactiek grykox
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 44
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Max geeft de bal voor. Klungelig pakt Smith de bal. Smith geeft een lange en hoge pass. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ghişoiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Max zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Żychliński kopt de bal weg. Smith is nu in balbezit. Smith geeft de bal voor. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Śladkowski kopt de bal weg. Ravagnin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tilincă. Tilincă krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Śladkowski passt de bal zonder na te denken. Smith is nu in balbezit. Smith passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Manni probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray begaat een overtreding. Moreno raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. de la Ballina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Manni is nu in balbezit. Manni passt de bal zonder na te denken. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina draait met de bal, schiet en ... Hulvég verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński geeft de bal voor. Smith geeft een hoge lob. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Max zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Manni is nu in balbezit. Manni geeft de bal voor. Smith kan de bal niet met de borst controleren. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Dumiok heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 60%, LeBagsé 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Many Team - LeBagsé 0:0

54e minuut.
Inworp. Bejan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Murray de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żychliński krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Moreno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobin met een snel genomen vrije trap. Murray heeft problemen om de bal te vangen. de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 1:0

59e minuut.
Tobin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Smith de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hulvég trapt de bal weg. Wadyl kopt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 2:0

70e minuut.
Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni passt de bal met de wreef. de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina schiet op doel. Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 3:0

85e minuut.
Baszczyński geeft een lange en hoge pass. de la Ballina kopt de bal weg. Klungelig pakt Dumiok de bal. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Prandelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manni met de inworp. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel. Hulvég bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 44%, LeBagsé 56%.
Many Team - LeBagsé 3:0