Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Malabon City SC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2963
Malabon City SC Masters of Elam
New 4132 Tactiek OFENS MAX
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 33.3
matig Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


13e minuut.
Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan passt de bal in één keer door. Rutu is nu in balbezit. Rutu geeft een lange en hoge pass. Szeląg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krysiuk passt de bal in één keer door. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó begaat een overtreding. Deptuch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Deptuch kan niet meer verder spelen. Radojević komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Oloo passt de bal zonder na te denken. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Hidasi is nu in balbezit. Hidasi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. Oloo met de inworp. Hidasi is nu in balbezit. Hidasi schiet op doel. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - Masters of Elam 1:0

25e minuut.
Cladera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rutu met een snelle inworp. Tatulyan heeft problemen om de bal te vangen. Tatulyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Musiał geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oloo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti geeft de bal voor. Klungelig pakt Musiał de bal. Hidasi rent richting de bal. Hidasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rutu rent richting de bal. Rutu passt de bal zonder na te denken. Tatulyan rent richting de bal. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 33%, Masters of Elam 67%.
Malabon City SC - Masters of Elam 1:0

46e minuut.
Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg rent richting de bal. Cladera begaat een overtreding. Cladera krijgt een gele kaart. Szeląg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg passt de bal met de wreef. Tatulyan is nu in balbezit. Tatulyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tatulyan passt de bal in één keer door. Rutu probeert naar een medespeler te passen. Hidasi rent richting de bal. Hidasi schiet op doel. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - Masters of Elam 2:0

70e minuut.
Cladera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rutu met een snelle inworp. Szeląg controleert de bal met de borst. Szeląg draait met de bal, schiet en ... Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szeląg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rutu de bal. Rutu speelt de bal door. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Penninger verovert de bal door een tackle van achteren. Penninger passt de bal zonder na te denken. Oloo speelt de bal door. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Musiał geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oloo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeląg rent richting de bal. Szeląg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 17%, Masters of Elam 83%.
Malabon City SC - Masters of Elam 2:0