Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MZKS Górnik Knurów Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3124
MZKS Górnik Knurów Skiouroi FC
2 Tactiek Custom 2
65% Balbezit 35%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 27.7
good Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Sivek verovert de bal door een tackle van achteren. Sivek passt de bal in één keer door. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu schiet op doel. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 1:0

6e minuut.
Cazacu rent richting de bal. Cazacu passt de bal met de wreef. Piesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesch haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 2:0

14e minuut.
Sivek is nu in balbezit. Sivek passt de bal met de wreef. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. Ristoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 3:0

22e minuut.
Piesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesch passt de bal zonder na te denken. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Piesch bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piesch neemt de hoekschop. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 4:0

28e minuut.
Cazacu rent richting de bal. Cazacu met een sublieme pass. Sivek probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribicki rent richting de bal. Piesch onderschept slim de pass. Piesch speelt de bal door. Ielcean rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 5:0

40e minuut.
Ribicki geeft een lange en hoge pass. Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wędzonka de bal. Wędzonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 39%, Skiouroi FC 61%.
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 5:0

48e minuut.
Ribicki is nu in balbezit. Piesch onderschept slim de pass. Piesch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ielcean de bal onder controle te krijgen. Ristoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ribicki de bal. Piesch rent richting de bal. Piesch draait met de bal, schiet en ... Ristoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Siroglavić geeft de bal voor. Ielcean kopt de bal weg. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 6:0

57e minuut.
Klungelig pakt Piesch de bal. Piesch speelt de bal door. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka schiet op doel. Ristoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cazacu speelt de bal door. Sivek rent richting de bal. Daar is Sivek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 7:0

80e minuut.
Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Shuo is nu in balbezit. Shuo passt de bal in één keer door. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Tishurova de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Deaconu. Goede buitenspelval van de verdediging. Quiroz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka schiet op doel. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 37%, Skiouroi FC 63%.
MZKS Górnik Knurów - Skiouroi FC 7:0