Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Usefulones Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4238
The Usefulones Victoria SV
343 att Tactiek O-sided
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 31.7
formidable Schieten weak
very good Passen average
very good Verdedigen average


1e minuut.
Aurelio passt de bal in één keer door. Hupperts is nu in balbezit. Hupperts probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. Skoneczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek passt de bal zonder na te denken. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 1:0

4e minuut.
Villanueva Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Vlahuţă is nu in balbezit. Ticháček rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 2:0

11e minuut.
Masik is nu in balbezit. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek speelt de bal door. Casavilca is nu in balbezit. Casavilca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts met een sublieme pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 3:0

15e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Casavilca is nu in balbezit. Zdunek probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Skoneczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 4:0

17e minuut.
Casavilca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Niemirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Skoneczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hupperts probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă met een sublieme pass. Casavilca is nu in balbezit. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Arnaudi geeft de bal voor. Casavilca is nu in balbezit. Ticháček maakt een afschuwelijke overtreding. Ticháček is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Casavilca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdunek met een snel genomen vrije trap. Casavilca krijgt zijn hoofd ertegen. Skoneczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zdunek geeft een hoge lob. Hupperts probeert de bal aan de voet te houden. Niemirka is nu in balbezit. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă schiet op doel. Skoneczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Villanueva Angulo is nu in balbezit. Aurelio verovert de bal door een tackle van achteren. Aurelio met een sublieme pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă schiet op doel. Skoneczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Zdunek passt de bal met de wreef. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny bokst de bal weg.

44e minuut.
Masik rent richting de bal. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă passt de bal in één keer door. Casavilca rent richting de bal. Casavilca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. Aurelio kopt de bal weg. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 21%, Victoria SV 79%.
The Usefulones - Victoria SV 4:0

49e minuut.
Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek speelt de bal door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlahuţă zal de hoekschop nemen. Casavilca controleert de bal met de borst. Casavilca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 5:0

52e minuut.
Zdunek rent richting de bal. Zdunek speelt de bal door. Niemirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Skoneczny met een harde bal richting middenveld. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek geeft een lange en hoge pass. Villanueva Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Niemirka rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă passt de bal zonder na te denken. Casavilca is nu in balbezit. Casavilca haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny bokst de bal weg.

63e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Hupperts is nu in balbezit. Hupperts passt de bal in één keer door. Aurelio rent richting de bal. Aurelio haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel. Niemirka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vlahuţă neemt de hoekschop. Casavilca springt en kopt de bal. Daar is Niemirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Skoneczny bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Hupperts speelt de bal door. Zdunek speelt de bal door. Sprela bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca verovert de bal door een tackle van achteren. Casavilca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Halika is nu in balbezit. Halika passt de bal in één keer door. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sarafov de bal onder controle te krijgen. Skoneczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sprela heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 6:0

78e minuut.
Daar is Niemirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupperts met een sublieme pass. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Victoria SV 7:0

80e minuut.
Marczyk is nu in balbezit. Marczyk geeft een hoge lob. Aurelio kopt de bal weg. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Naić is nu in balbezit. Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdunek passt de bal met de wreef. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 28%, Victoria SV 72%.
The Usefulones - Victoria SV 7:0