Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: limana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
limana A.C. Divino Amore
433 Tactiek alkabis
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 65.2
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Megyeri is nu in balbezit. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C. Divino Amore 0:1

7e minuut.
Poeira kopt de bal weg. Grignoli probeert de bal aan de voet te houden. Podobiński rent richting de bal. Podobiński geeft een lange en hoge pass. Polacsik krijgt zijn hoofd ertegen. Dzhingozov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Medina de bal. Megyeri rent richting de bal. Megyeri passt de bal met de wreef. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik schiet op doel. Dzhingozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Jasinowski kopt de bal weg. Shaowen is nu in balbezit. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C. Divino Amore 0:2

14e minuut.
Megyeri passt de bal zonder na te denken. Poeira met een sublieme pass. Grignoli is nu in balbezit. Podobiński geeft een hoge lob. Polacsik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C. Divino Amore 0:3

21e minuut.
Megyeri rent richting de bal. Megyeri passt de bal met de wreef. Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński geeft de bal voor. Polacsik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medina met de inworp. Daar is Megyeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Evers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C. Divino Amore 0:4

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medina met de inworp. Megyeri rent richting de bal. Megyeri geeft een hoge lob. Evers krijgt zijn hoofd ertegen. Dzhingozov bokst de bal weg.

40e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Świerszcz kopt de bal weg. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Evers rent richting de bal. Evers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Podobiński onderschept slim de pass. Podobiński passt de bal met de wreef. Medina probeert naar een medespeler te passen. Evers rent richting de bal. Evers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 71%, A.C. Divino Amore 29%.
limana - A.C. Divino Amore 0:4

50e minuut.
Podobiński kopt de bal weg. Evers rent richting de bal. Boldici onderschept slim de pass. Polacsik rent richting de bal. Polacsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Polacsik kopt de bal weg. Megyeri is nu in balbezit. De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri geeft een hoge lob. Dzhingozov bokst de bal weg.

57e minuut.
Jasinowski onderschept slim de pass. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik haalt uit met een fantastische trap. Dzhingozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Boldici geeft de bal voor. Mendoza controleert de bal met de borst. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić passt de bal met de wreef. Grignoli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski passt de bal met de wreef. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik schiet op doel. Dzhingozov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Megyeri de bal. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C. Divino Amore 0:5

68e minuut.
Roiz geeft een hoge lob. Grignoli speelt de bal door. Daar is Poeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński geeft een hoge lob. Dzhingozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mrówka probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Condorcanqui komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Evers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efros bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers verovert de bal door een tackle van achteren. Evers haalt uit met een fantastische trap. Dzhingozov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
limana - A.C. Divino Amore 0:6

83e minuut.
Biniaszczyk trapt de bal weg van het doel. Polacsik kopt de bal weg. Daar is Efros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evers onderschept slim de pass. Evers draait met de bal, schiet en ... Dzhingozov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jasinowski is nu in balbezit. Polacsik verovert de bal door een tackle van achteren. Polacsik speelt de bal door. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Condorcanqui rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina met een sublieme pass. Polacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polacsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: limana 66%, A.C. Divino Amore 34%.
limana - A.C. Divino Amore 0:6