Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Haluzaři FC Štítné
442 Tactiek 442-5 a
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.9 gemiddelde waardering 56.8
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Moholt probeert naar een medespeler te passen. Janiš probeert de bal met de borst te controleren. Janiš passt de bal zonder na te denken. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 0:1

8e minuut.
Hříbek geeft een hoge lob. Opatrný heeft problemen om de bal te vangen. Phong is nu in balbezit. Phong haalt uit met een fantastische trap. Baniček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - FC Štítné 1:1

10e minuut.
Kacovský is nu in balbezit. Kacovský passt de bal zonder na te denken. Ionică rent richting de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ... Ismaili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 1:2

12e minuut.
Floriańczyk geeft een hoge lob. Ionică kopt de bal weg. Javůrek rent richting de bal. Javůrek schiet op doel. Ismaili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 1:3

14e minuut.
Komorkiewicz is nu in balbezit. Komorkiewicz speelt de bal door. Hangiel met een sublieme pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Prohászka probeert naar een medespeler te passen. Hříbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hříbek geeft een hoge lob. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hříbek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Matýzek verovert de bal door een tackle van achteren. Matýzek passt de bal in één keer door. Hříbek is nu in balbezit. Hříbek geeft een hoge lob. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 2:3

22e minuut.
Ionică met een sublieme pass. Javůrek rent richting de bal. Ionică rent richting de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Prohászka is nu in balbezit. Prohászka speelt de bal door. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Haluzaři - FC Štítné 3:3

31e minuut.
Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică passt de bal in één keer door. Hangiel met een sublieme pass. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek schiet op doel. Ismaili bokst de bal weg.

34e minuut.
Komorkiewicz rent richting de bal. Komorkiewicz passt de bal met de wreef. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Janiš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Janiš controleert de bal met de borst. Janiš met een sublieme pass. Dowgwiłło met een sublieme pass. Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică schiet op doel. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Komorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Komorkiewicz passt de bal zonder na te denken. Janiš speelt de bal door. Javůrek rent richting de bal. Javůrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hangiel probeert naar een medespeler te passen. Ionică rent richting de bal. Ionică speelt de bal door. Javůrek is nu in balbezit. Javůrek schiet op doel. Ismaili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 59%, FC Štítné 41%.
Fc Haluzaři - FC Štítné 3:4

49e minuut.
Matýzek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ionică is nu in balbezit. Ionică passt de bal zonder na te denken. Daar is Javůrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javůrek schiet op doel. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 3:5

51e minuut.
Moholt rent richting de bal. Moholt passt de bal zonder na te denken. Kacovský geeft een lange en hoge pass. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. Baniček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 4:5

54e minuut.
Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Iglesias rent richting de bal. Iglesias passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 4:6

56e minuut.
Matýzek rent richting de bal. Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel met een sublieme pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 4:7

64e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Matýzek verovert de bal door een tackle van achteren. Matýzek geeft de bal voor. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Štítné 5:7

76e minuut.
Matýzek passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło speelt de bal door. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghitu passt de bal met de wreef. Gerasimenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ionică is nu in balbezit. Javůrek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Prohászka probeert naar een medespeler te passen. Skurský rent richting de bal. Skurský geeft de bal voor. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ismaili met een harde bal richting middenveld. Bunghitu kopt de bal weg. Stuchlík geeft een lange en hoge pass. Phong is nu in balbezit. Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Janiš passt de bal zonder na te denken. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu geeft de bal voor. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek schiet op doel. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 57%, FC Štítné 43%.
Fc Haluzaři - FC Štítné 5:7