Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bayern Rybnik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4415
FC Bayern Rybnik Szarża Częstochowa
442 Tactiek 451
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Drake met een sublieme pass. Domingo met een sublieme pass. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kozak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casteleiro komt het veld opgelopen. Purić met de inworp. Casteleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef onderschept slim de pass. Nef geeft een hoge lob. Axiotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:1

9e minuut.
Drake probeert naar een medespeler te passen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Skadberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Drake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake probeert naar een medespeler te passen. Daar is Axiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nef met een snelle inworp. Drake probeert naar een medespeler te passen. Axiotis heeft problemen om de bal te vangen. Axiotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake speelt de bal door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel. Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:2

27e minuut.
Kąkol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domingo zal de hoekschop nemen. Axiotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:3

28e minuut.
Drake met een sublieme pass. Axiotis is nu in balbezit. Fonnesu begaat een overtreding. Axiotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Axiotis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salvaderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaderi geeft een lange en hoge pass. Łata probeert de bal aan de voet te houden. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:4

43e minuut.
Drake rent richting de bal. Drake passt de bal met de wreef. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:5

45e minuut.
Skadberg passt de bal in één keer door. Domingo is nu in balbezit. Domingo met een sublieme pass. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 71%, Szarża Częstochowa 29%.
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:5

51e minuut.
Kąkol rent richting de bal. Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Drake speelt de bal door. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:6

55e minuut.
Fonnesu is nu in balbezit. Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Drake passt de bal in één keer door. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:7

57e minuut.
Korzonek geeft een hoge lob. Salvaderi is nu in balbezit. Met opzet legt Łata zijn tegenspeler op de grond. Łata krijgt een gele kaart. Salvaderi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salvaderi kan niet meer verder spelen. Chrobak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Domingo onderschept slim de pass. Domingo speelt de bal door. Birlic speelt de bal door. Klungelig pakt Drake de bal. Drake haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Chrobak passt de bal zonder na te denken. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic speelt de bal door. Klungelig pakt Axiotis de bal. Axiotis schiet op doel. Brasília Amarela bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sargsyan komt het veld opgelopen. Bannink komt het veld opgelopen. İsgəndərli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal met de wreef. İsgəndərli rent richting de bal. İsgəndərli draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:8

88e minuut.
İsgəndərli probeert naar een medespeler te passen. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal in één keer door. Bannink is nu in balbezit. Bannink draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 66%, Szarża Częstochowa 34%.
FC Bayern Rybnik - Szarża Częstochowa 0:8