Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5376
Travelers AWESOME!
10++ Tactiek holograf
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
solid Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Bednarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tumpach geeft een hoge lob. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Lachanas verovert de bal door een tackle van achteren. Lachanas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panait de bal. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mărcuş is nu in balbezit. Reis rent richting de bal. Tumpach begaat een overtreding. Tumpach krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cislariu geeft de bal voor. Reis kopt de bal weg. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - AWESOME! 0:1

25e minuut.
Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Malancu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olaru de bal. Olaru geeft de bal voor. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal. Balestro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Cimmini geeft de bal voor. Deleanu met een sublieme pass. Reis geeft een lange en hoge pass. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Deveen passt de bal met de wreef. Bednarek met een sublieme pass. Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro haalt uit met een fantastische trap. Deleanu bokst de bal weg.

32e minuut.
Stuligłowa geeft de bal voor. Inworp. Răscanu met een snelle inworp. Olaru geeft een lange en hoge pass. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal. Balestro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lachanas geeft de bal voor. Chojecki kopt de bal weg. Cimmini geeft een hoge lob. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Korkiakoski geeft een lange en hoge pass. Mărcuş kopt de bal weg. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft de bal voor. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 46%, AWESOME! 54%.
Travelers - AWESOME! 0:1

46e minuut.
Muntean komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Panait is nu in balbezit. Panait geeft een lange en hoge pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - AWESOME! 0:2

66e minuut.
Deveen geeft een hoge lob. Ciupitu is nu in balbezit. Cislariu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciupitu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciupitu neemt zijn aanloop. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Deleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - AWESOME! 1:2

69e minuut.
Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru rent richting de bal. Olaru passt de bal zonder na te denken. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Balestro bokst de bal weg.

75e minuut.
Cimmini is nu in balbezit. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft de bal voor. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cimmini kopt de bal weg. Fausto heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fausto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mărcuş legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Balestro bokst de bal weg.

78e minuut.
Muntean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bednarek. Muntean raakt geblesseerd tijdens het duel. Korkiakoski met een snel genomen vrije trap. Mărcuş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Matea onderschept slim de pass. Matea speelt de bal door. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een hoge lob. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru met een sublieme pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ... Balestro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - AWESOME! 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 45%, AWESOME! 55%.
Travelers - AWESOME! 1:3