Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland U21 Ireland U21
ad2 Tactiek 43_1_2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Parratt passt de bal met de wreef. Hanrahan heeft problemen om de bal te vangen. Hanrahan passt de bal zonder na te denken. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft een hoge lob. MacMutrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
MacPhee speelt de bal door. Hislop is nu in balbezit. Hislop speelt de bal door. Bryce is nu in balbezit. Bryce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 60%, Ireland U21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scotland U21 - Ireland U21 0:0

53e minuut.
McGinty rent richting de bal. Hanrahan is nu in balbezit. Hanrahan geeft een lange en hoge pass. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. MacMartin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
MacMartin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealhunty begaat een overtreding. MacMartin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacMartin met een snel genomen vrije trap. Hislop springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Ireland U21 1:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syme komt het veld opgelopen. MacCaig komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 41%, Ireland U21 59%.
Scotland U21 - Ireland U21 1:0