Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kompotiakos F.C Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 272
Kompotiakos F.C JpGroup
MPAKE Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 57.4
average Schieten incredible
solid Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Korolovszky met een sublieme pass. Orión rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csábi. Csábi krijgt een gele kaart. Orión is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korolovszky neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jaspe met een sublieme pass. Marcinkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kabaj rent richting de bal. Marcinkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Korolovszky met de inworp. Barbaru rent richting de bal. Barbaru met een sublieme pass. Orión is nu in balbezit. Orión draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucinio verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru schiet op doel. Gac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:1

16e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaspe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcinkiewicz met een sublieme pass. Orión rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:2

18e minuut.
Marcinkiewicz rent richting de bal. Lucinio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcinkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbaru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:3

20e minuut.
Orión rent richting de bal. Orión passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:4

26e minuut.
Orión rent richting de bal. Barbaru is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korolovszky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orión springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pedone kopt de bal weg. Jaspe rent richting de bal. Boroi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boroi krijgt een gele kaart. Jaspe raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceolan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Korolovszky passt de bal in één keer door. Daar is Orión, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orión passt de bal zonder na te denken. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Arapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru speelt de bal door. Klungelig pakt Marcinkiewicz de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 76%, JpGroup 24%.
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:4

47e minuut.
Gac met een sublieme pass. Biavati kopt de bal weg. Orión is nu in balbezit. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Gac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Gladysz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korolovszky met een snelle inworp. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Gac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Gorzeński kopt de bal weg. Arapis rent richting de bal. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Jaspe geeft de bal voor. Orión kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal in één keer door. Kabaj is nu in balbezit. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Jaspe met een sublieme pass. Marcinkiewicz rent richting de bal. Barbaru rent richting de bal. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bogdanić rent richting de bal. Korolovszky onderschept slim de pass. Korolovszky passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marcinkiewicz de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Korolovszky geeft een hoge lob. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucinio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucinio krijgt een gele kaart. Marcinkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biavati met een snel genomen vrije trap. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Korolovszky probeert naar een medespeler te passen. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rybkiewicz kopt de bal weg. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal in één keer door. Orión rent richting de bal. Orión haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jaspe is nu in balbezit. Jaspe passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:5

81e minuut.
Marcinkiewicz rent richting de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal in één keer door. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:6

84e minuut.
Orión verovert de bal door een tackle van achteren. Orión geeft de bal voor. Daar is Boroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:7

90e minuut.
Rybkiewicz is nu in balbezit. Chaveau verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Jaspe zijn tegenspeler op de grond. Jaspe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 73%, JpGroup 27%.
Kompotiakos F.C - JpGroup 0:7