Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormoran Ostróda Ruch Hajduki
KO 2.1 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft een lange en hoge pass. Toje is nu in balbezit. Toje draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 1:0

5e minuut.
Gorawski passt de bal met de wreef. Mare rent richting de bal. Mare geeft een lange en hoge pass. Toje rent richting de bal. Toje schiet op doel. Metzger bokst de bal weg.

17e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Osmanović is nu in balbezit. Sitniewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osmanović raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chmielewski neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 1:1

25e minuut.
Misiurek passt de bal in één keer door. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx speelt de bal door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Stoksik passt de bal zonder na te denken. Toje rent richting de bal. Mehta met een sublieme pass. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski geeft de bal voor. Metzger bokst de bal weg. Toje is nu in balbezit. Toje haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Henderyckx speelt de bal door. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović geeft de bal voor. Chmielewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 1:2

36e minuut.
Sitniewski geeft de bal voor. Inworp. Henderyckx met de inworp. Osmanović rent richting de bal. Osmanović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ghilardi probeert de bal met de borst te controleren. Mehta probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje verovert de bal door een tackle van achteren. Toje draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 2:2

40e minuut.
Brito kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ługowski met een snelle inworp. Bilicz geeft een hoge lob. Osmanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Łątka passt de bal in één keer door. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Acquario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 46%, Ruch Hajduki 54%.
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 2:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito is nu in balbezit. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ghilardi kopt de bal weg. Toje is nu in balbezit. Toje speelt de bal door. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mehta passt de bal in één keer door. Ghilardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćwik. Ćwik krijgt een gele kaart. Ghilardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mare zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toje krijgt zijn hoofd ertegen. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Toje is nu in balbezit. Mehta is nu in balbezit. Mehta passt de bal met de wreef. Toje rent richting de bal. Toje schiet op doel. Metzger bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Acquario passt de bal met de wreef. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx passt de bal in één keer door. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović schiet op doel. Kervan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Henderyckx onderschept slim de pass. Henderyckx speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Kervan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acquario onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sitniewski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henderyckx met de inworp. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bilicz onderschept slim de pass. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bilicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ghilardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mare zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toje rent richting de bal. Ghilardi is nu in balbezit. Ghilardi schiet op doel. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Ćwik verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwik passt de bal met de wreef. Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 50%, Ruch Hajduki 50%.
Kormoran Ostróda - Ruch Hajduki 2:3