Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Weenjoy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4426
FC Weenjoy Bieszczadzkie Rysie
new+ Tactiek 532
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
56 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 24
formidable Schieten weak
excellent Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Karpenko rent richting de bal. Kurzelewski rent richting de bal. Karpenko begaat een overtreding. Karpenko krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ganza passt de bal met de wreef. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eckart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchomorek. Karpenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karpenko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Mineiro de bal onder controle te krijgen. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 1:0

7e minuut.
Muciek passt de bal met de wreef. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz geeft de bal voor. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muciek zal de hoekschop nemen. Karpenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Karpenko passt de bal in één keer door. Uginović rent richting de bal. Uginović speelt de bal door. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Stelmach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Muciek kopt de bal weg. Daar is Cerber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart onderschept slim de pass. Eckart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz passt de bal met de wreef. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal met de wreef. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. Stelmach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović verovert de bal door een tackle van achteren. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Eckart heeft problemen om de bal te vangen. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 2:0

22e minuut.
Muciek probeert naar een medespeler te passen. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz passt de bal in één keer door. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muciek passt de bal zonder na te denken. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polewczyk. Polewczyk krijgt een gele kaart. Eckart raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eckart neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Muciek onderschept slim de pass. Muciek met een sublieme pass. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 3:0

29e minuut.
Tudecki speelt de bal door. Muchomorek heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko onderschept slim de pass. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 4:0

31e minuut.
Uginović met een sublieme pass. Lisowicz met een sublieme pass. Muciek rent richting de bal. Muciek geeft de bal voor. Karpenko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stelmach trapt de bal weg. Lisowicz kopt de bal weg. Karpenko rent richting de bal. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 5:0

33e minuut.
Eckart passt de bal met de wreef. Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karpenko de bal. Karpenko schiet op doel. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Tudecki probeert de bal aan de voet te houden. Maschinot met een sublieme pass. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Malowany trapt de bal weg. Muciek rent richting de bal. Muciek speelt de bal door. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muchomorek heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko rent richting de bal. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Stelmach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Eckart passt de bal zonder na te denken. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 22%, Bieszczadzkie Rysie 78%.
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 6:0

46e minuut.
Kurzelewski met een sublieme pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal zonder na te denken. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Stelmach trapt de bal weg van het doel. Uginović kopt de bal weg. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Polewczyk de bal. Muciek rent richting de bal. Muciek geeft een hoge lob. Karpenko rent richting de bal. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 7:0

50e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karpenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpenko draait met de bal, schiet en ... Stelmach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 8:0

54e minuut.
Jackiewicz rent richting de bal. Eckart onderschept slim de pass. Eckart geeft de bal voor. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Jackiewicz met een harde bal richting middenveld. Uginović kopt de bal weg. Karpenko rent richting de bal. Karpenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jackiewicz is nu in balbezit. Eckart onderschept slim de pass. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 9:0

58e minuut.
Karpenko rent richting de bal. Karpenko passt de bal met de wreef. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Maschinot verovert de bal door een tackle van achteren. Maschinot passt de bal met de wreef. Ganza geeft de bal voor. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stelmach trapt de bal weg van het doel. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz passt de bal met de wreef. Eckart heeft problemen om de bal te vangen. Eckart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Stelmach trapt de bal weg. Uginović kopt de bal weg. Eckart heeft problemen om de bal te vangen. Eckart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal zonder na te denken. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... Cerber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 10:0

66e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz passt de bal in één keer door. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 11:0

69e minuut.
Eckart onderschept slim de pass. Eckart geeft een hoge lob. Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krzyk de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Stelmach trapt de bal weg. Uginović kopt de bal weg. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 12:0

70e minuut.
Jackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal met de wreef. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 13:0

77e minuut.
Jackiewicz rent richting de bal. Eckart onderschept slim de pass. Eckart met een sublieme pass. Karpenko rent richting de bal. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stelmach trapt de bal weg van het doel. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart is nu in balbezit. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. Stelmach bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Cerber kopt de bal weg. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel. Stelmach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Muciek met een sublieme pass. Eckart rent richting de bal. Eckart passt de bal in één keer door. Karpenko rent richting de bal. Karpenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal met de wreef. Daar is Karpenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 9%, Bieszczadzkie Rysie 91%.
FC Weenjoy - Bieszczadzkie Rysie 14:0