Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Eldoran Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3867
Eldoran Master Roshi Team
Taktyka moja Tactiek krilans
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 34.3
solide Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


10e minuut.
Klungelig pakt Ating de bal. Ordódy begaat een overtreding. Ating is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erzbaron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luna springt en kopt de bal. Hõbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - Master Roshi Team 0:1

15e minuut.
Runavičius speelt de bal door. Berger rent richting de bal. Berger met een sublieme pass. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ordódy rent richting de bal. Daar is Środa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Środa passt de bal in één keer door. Sołtysik is nu in balbezit. Sołtysik passt de bal met de wreef. Hornos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ating zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erzbaron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sołtysik. Sołtysik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 56%, Master Roshi Team 44%.
Eldoran - Master Roshi Team 0:1

46e minuut.
Spiliers komt het veld opgelopen. Panucia komt het veld opgelopen. Guşiţă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kucera rent richting de bal. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Środa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Codrescu de bal. Włosek is nu in balbezit. Włosek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Creasman bereikt de bal nog maar net als eerste. Creasman geeft een lange en hoge pass. Włosek kopt de bal weg. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stochino komt het veld opgelopen. Zołda met de inworp. Ordódy speelt de bal door. Stochino rent richting de bal. Stochino schiet op doel. Paal! Daar is Spiliers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiliers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eldoran - Master Roshi Team 1:1

68e minuut.
Creasman probeert naar een medespeler te passen. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers passt de bal met de wreef. Stochino rent richting de bal. Stochino schiet op doel. Hornos bokst de bal weg.

72e minuut.
Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia geeft een hoge lob. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers schiet op doel. Hornos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - Master Roshi Team 2:1

78e minuut.
Panucia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stochino de bal. Stochino passt de bal met de wreef. Panucia is nu in balbezit. Panucia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Berger rent richting de bal. Berger passt de bal in één keer door. Horoz rent richting de bal. Horoz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eldoran - Master Roshi Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 28%, Master Roshi Team 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eldoran - Master Roshi Team 2:2