Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mikule Power Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4092
Mikule Power Thống Nhất
koks 442 Tactiek -442-
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kurucz is nu in balbezit. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Daar is Šaflársky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kurucz passt de bal met de wreef. Pető is nu in balbezit. Pető passt de bal in één keer door. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pudełko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 1:0

13e minuut.
Batarilo probeert naar een medespeler te passen. Smiotanko heeft problemen om de bal te vangen. Haluška is nu in balbezit. Smiotanko verovert de bal door een tackle van achteren. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semazen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Haluška geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurucz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko geeft een hoge lob. Grzybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kurucz rent richting de bal. Kurucz geeft een hoge lob. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 2:0

25e minuut.
Radziwon bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pető met de inworp. Sorić is nu in balbezit. Sorić geeft een hoge lob. Grzybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kurucz passt de bal in één keer door. Batarilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batarilo geeft de bal voor. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Babiarz is nu in balbezit. Pudełko onderschept slim de pass. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Grzybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 3:0

32e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Pudełko schiet op doel. Grzybowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Babiarz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 4:0

34e minuut.
Pudełko met een sublieme pass. Smiotanko rent richting de bal. Batarilo rent richting de bal. Sorić geeft de bal voor. Pudełko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 5:0

39e minuut.
Batarilo verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado is nu in balbezit. Batarilo onderschept slim de pass. Batarilo geeft een lange en hoge pass. Smiotanko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valerie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pető met een sublieme pass. Kurucz probeert de bal met de borst te controleren. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 21%, Thống Nhất 79%.
Mikule Power - Thống Nhất 5:0

49e minuut.
Sorić passt de bal zonder na te denken. Kurucz rent richting de bal. Kurucz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pudełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudełko schiet op doel. Grzybowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Semazen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 6:0

50e minuut.
Haluška geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mardarás met de inworp. Kurucz geeft een hoge lob. Smiotanko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 7:0

53e minuut.
Smiotanko rent richting de bal. Sorić rent richting de bal. Sorić passt de bal in één keer door. Pudełko rent richting de bal. Pudełko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 8:0

55e minuut.
Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Pudełko springt en kopt de bal. Klungelig pakt Smiotanko de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Smiotanko springt en kopt de bal. Haluška met een sublieme pass. Kurucz geeft de bal voor. Sorić geeft de bal voor. Pudełko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Pető met een sublieme pass. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... Haluška probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko schiet op doel. Grzybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 9:0

61e minuut.
Daar is Šaflársky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko passt de bal zonder na te denken. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 10:0

65e minuut.
Batarilo kopt de bal weg. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz met een sublieme pass. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko schiet op doel. Grzybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pudełko geeft een hoge lob. Sorić is nu in balbezit. Sorić passt de bal met de wreef. Kurucz is nu in balbezit. Kurucz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grzybowski speelt de bal door. Kurucz kopt de bal weg. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Babiarz de bal onder controle te krijgen. Paal!

72e minuut.
Doeltrap. Grzybowski trapt de bal weg van het doel. Batarilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pudełko de bal. Pudełko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Smiotanko rent richting de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Batarilo onderschept slim de pass. Sorić is nu in balbezit. Sorić passt de bal zonder na te denken. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sucharek met een sublieme pass. Pető rent richting de bal. Pető passt de bal met de wreef. Sorić rent richting de bal. Sorić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 11:0

81e minuut.
Kurucz rent richting de bal. Kurucz passt de bal zonder na te denken. Pudełko rent richting de bal. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Grzybowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Thống Nhất 12:0

90e minuut.
Semazen rent richting de bal. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Pudełko passt de bal met de wreef. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 4%, Thống Nhất 96%.
Mikule Power - Thống Nhất 12:0