Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
TRANS X Mission FC 2011
eso Tactiek H-9
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67.4 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten solid
outstanding Passen average
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Nyilas met een sublieme pass. Seguin kopt de bal weg. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Nyilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 1:0

7e minuut.
Carré met een sublieme pass. Vâlcu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laczi. Laczi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Yáñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kramski de bal. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 2:0

13e minuut.
Seguin geeft een hoge lob. Somogyi heeft problemen om de bal te vangen. Szusza verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez passt de bal met de wreef. Carré speelt de bal door. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Seguin probeert naar een medespeler te passen. Yáñez rent richting de bal. Yáñez passt de bal in één keer door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 3:0

21e minuut.
Seguin onderschept slim de pass. Cserba onderschept slim de pass. Cserba met een sublieme pass. Bilicz rent richting de bal. Bilicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lippai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gollovitzer kan de bal niet met de borst controleren. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel. Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 4:0

22e minuut.
Bilicz rent richting de bal. Bilicz passt de bal met de wreef. Daar is Halmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramski rent richting de bal. Kramski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Megyei onderschept slim de pass. Calvelli onderschept slim de pass. Calvelli probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carré geeft een lange en hoge pass. Kramski kopt de bal weg. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 5:0

36e minuut.
Carré kopt de bal weg. Klungelig pakt Genchev de bal. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Kramski de bal. Nyers met een sublieme pass. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel. Nyilas bokst de bal weg.

43e minuut.
Somogyi kopt de bal weg. Daar is Gollovitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski schiet op doel. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 20%, Mission FC 2011 80%.
TRANS X - Mission FC 2011 6:0

46e minuut.
Laczi speelt de bal door. Halmi is nu in balbezit. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nyers met een sublieme pass. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 7:0

48e minuut.
Halmi is nu in balbezit. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez rent richting de bal. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 8:0

50e minuut.
Doeltrap. Lippai trapt de bal weg van het doel. Seguin kopt de bal weg. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cserba is nu in balbezit. Carré onderschept slim de pass. Seguin speelt de bal door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 9:0

54e minuut.
Ðoković speelt de bal door. Vâlcu rent richting de bal. Carré met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 10:0

58e minuut.
Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi speelt de bal door. Genchev geeft een lange en hoge pass. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Calvelli onderschept slim de pass. Calvelli geeft een hoge lob. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 11:0

69e minuut.
Halmi is nu in balbezit. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez met een sublieme pass. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 12:0

73e minuut.
Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi met een sublieme pass. Szusza heeft problemen om de bal te vangen. Carré is nu in balbezit. Carré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 13:0

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burdisso komt het veld opgelopen. Carré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Nyilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 14:0

85e minuut.
Klungelig pakt Genchev de bal. Somogyi rent richting de bal. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev schiet op doel. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 15:0

86e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei onderschept slim de pass. Megyei passt de bal in één keer door. Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Mission FC 2011 15:1

89e minuut.
Seguin met een snelle inworp. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré passt de bal in één keer door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 24%, Mission FC 2011 76%.
TRANS X - Mission FC 2011 15:1