Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Inter-ENA Fagaras F. C. Barcelona.
523 Tactiek tiu442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
57.4 gemiddelde waardering 44.5
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila geeft een hoge lob. Anum kopt de bal weg. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim draait met de bal, schiet en ... Paal! Butcaru is nu in balbezit. Butcaru geeft de bal voor. Saarkoppel heeft problemen om de bal te vangen. Razim rent richting de bal. Razim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Amstel kopt de bal weg. Razim rent richting de bal. MacMonies rent richting de bal. Razim onderschept slim de pass. Razim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sočejevas passt de bal met de wreef. Burek is nu in balbezit. Burek passt de bal met de wreef. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - F. C. Barcelona. 1:0

36e minuut.
Di Pietro is nu in balbezit. Gutiérrez Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Robles speelt de bal door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinheiro trapt de bal weg. Amstel met een sublieme pass. Daar is Razim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Exousidis komt het veld opgelopen. Mordak komt het veld opgelopen. Matak komt het veld opgelopen. Iţic komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen. Iţic met een snelle inworp. Klungelig pakt Amstel de bal. Amstel geeft een hoge lob. Tjørnelund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 35%, F. C. Barcelona. 65%.
Inter-ENA Fagaras - F. C. Barcelona. 1:0

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mordak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salmela heeft problemen om de bal te vangen. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - F. C. Barcelona. 2:0

75e minuut.
Di Pietro passt de bal met de wreef. Daar is Amstel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstel speelt de bal door. Exousidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Exousidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Iţic geeft een lange en hoge pass. Tjørnelund met een sublieme pass. Amstel kopt de bal weg. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 34%, F. C. Barcelona. 66%.
Inter-ENA Fagaras - F. C. Barcelona. 2:0