Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio De La Escuela
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4970
Rembertovia FC Peklacz
a2 Tactiek Pająk
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.1 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten average
very good Passen good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kafara rent richting de bal. Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu geeft een hoge lob. Lâm is nu in balbezit. Paal! Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mommens zal de hoekschop nemen. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mazzuca ... Strafschop! Lâm raakt geblesseerd tijdens het duel. Macharski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - FC Peklacz 0:1

15e minuut.
Tontu geeft de bal voor. Lääs rent richting de bal. Lääs met een sublieme pass. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mazzuca passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm onderschept slim de pass. Lâm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Andrei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafara met de inworp. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Lääs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääs met een sublieme pass. Brosky probeert naar een medespeler te passen. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lumpek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mommens geeft de bal voor. Lâm rent richting de bal. Tontu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tontu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Kutsy geeft een hoge lob. Inworp. Ibănescu met een snelle inworp. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 42%, FC Peklacz 58%.
Rembertovia - FC Peklacz 0:1

46e minuut.
Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotkiewicz krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Klungelig pakt Bodini de bal. Bodini geeft de bal voor. Lâm is nu in balbezit. Lâm draait met de bal, schiet en ... Bania probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... Bania verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tavernier. Tavernier krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lääs is nu in balbezit. Lääs geeft een hoge lob. Andrei kopt de bal weg. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Brosky met een sublieme pass. Lääs is nu in balbezit. Lääs passt de bal met de wreef. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Suchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodini met een sublieme pass. Lâm is nu in balbezit. Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 44%, FC Peklacz 56%.
Rembertovia - FC Peklacz 0:1