Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dacic club Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4615
dacic club ABVWATTTAR
Mauru Tactiek EBC!
65% Balbezit 35%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musa is nu in balbezit. Musa haalt uit met een fantastische trap. Grozavu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sze Wing geeft een hoge lob. Musa is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vishnevskij zal de hoekschop nemen. Adamiak springt en kopt de bal. Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 1:0

8e minuut.
Motyka met een sublieme pass. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij speelt de bal door. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. Grozavu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schitelea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motyka probeert naar een medespeler te passen. Musa is nu in balbezit. Musa haalt uit met een fantastische trap. Grozavu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 2:0

13e minuut.
Inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murgu probeert de bal met de borst te controleren. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gardinazzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ... Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dłużewski speelt de bal door. Angeletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Grozavu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 3:0

22e minuut.
Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea is nu in balbezit. Etyemez onderschept slim de pass. Popovici onderschept slim de pass. Popovici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Srpon kopt de bal weg. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing heeft problemen om de bal te vangen. Sze Wing geeft een lange en hoge pass. Adamiak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Motyka passt de bal in één keer door. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. Grozavu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 32%, ABVWATTTAR 68%.
dacic club - ABVWATTTAR 4:0

46e minuut.
De Urrutia Ciorraga komt het veld opgelopen. Remień komt het veld opgelopen. Dudnic komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Angeletti neemt vlug de vrije trap. Aclan kopt de bal weg. Soarès geeft een lange en hoge pass. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Atasoylu met de inworp. De Urrutia Ciorraga rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga passt de bal met de wreef. Murgu is nu in balbezit. Murgu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Motyka de bal onder controle te krijgen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Motyka de bal. Motyka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 5:0

65e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka probeert naar een medespeler te passen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 6:0

66e minuut.
Daar is Aclan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgu rent richting de bal. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Adamiak stond buitenspel. Bonvegna neemt vlug de vrije trap. Etyemez kopt de bal weg. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Motyka passt de bal met de wreef. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Musa springt en kopt de bal. Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Železnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vishnevskij de bal. Vishnevskij met een sublieme pass. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing geeft een lange en hoge pass. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Adamiak passt de bal zonder na te denken. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing geeft de bal voor. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Srpon rent richting de bal. Srpon geeft een lange en hoge pass. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. Dudnic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Atasoylu geeft een hoge lob. Železnik met een sublieme pass. Sze Wing heeft problemen om de bal te vangen. Sze Wing speelt de bal door. Vishnevskij is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Motyka geeft een lange en hoge pass. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. Dudnic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ABVWATTTAR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 31%, ABVWATTTAR 69%.
dacic club - ABVWATTTAR 7:0