Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: THE FOX TEAM Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2890
THE FOX TEAM chlopki roztropki
chujowa taktyka Tactiek good
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cisak geeft een hoge lob. Curuś heeft problemen om de bal te vangen. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 1:0

2e minuut.
Obreja met een sublieme pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Bunea is nu in balbezit. Bunea haalt uit met een fantastische trap. Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Patini verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina speelt de bal door. Elkhalfi speelt de bal door. Obreja is nu in balbezit. Obreja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi geeft de bal voor. Obreja is nu in balbezit. Obreja geeft een hoge lob. Montenegro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 1:1

9e minuut.
Daar is De Wulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordo is nu in balbezit. Sordo probeert naar een medespeler te passen. Bunea is nu in balbezit. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sordo is nu in balbezit. Sordo passt de bal met de wreef. Carballo is nu in balbezit. Bunea onderschept slim de pass. Bunea draait met de bal, schiet en ... Kawulok bokst de bal weg. Nijland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijland draait met de bal, schiet en ... Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 2:1

31e minuut.
Kaggelaris geeft de bal voor. Curuś heeft problemen om de bal te vangen. Bunea is nu in balbezit. Bunea schiet op doel. Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 3:1

31e minuut.
Obreja probeert de bal aan de voet te houden. Obreja speelt de bal door. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 42%, chlopki roztropki 58%.
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 3:1

47e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Carballo passt de bal zonder na te denken. Curuś controleert de bal met de borst. Bunea is nu in balbezit. Bunea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Obreja rent richting de bal. Patini is nu in balbezit. Obreja verovert de bal door een tackle van achteren. Obreja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bunea kopt de bal weg. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijland rent richting de bal. Nijland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 4:1

50e minuut.
Elkhalfi kopt de bal weg. Obreja is nu in balbezit. Obreja passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Condruţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 4:2

53e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Roma passt de bal zonder na te denken. Sordo rent richting de bal. Sordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 5:2

54e minuut.
Patini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fackler komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De Wulf geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sordo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Elkhalfi met een sublieme pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fackler is nu in balbezit. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bowen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sordo neemt de hoekschop. Nijland springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 6:2

61e minuut.
Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 6:3

64e minuut.
Repeła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreja rent richting de bal. Obreja draait met de bal, schiet en ... Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 6:4

68e minuut.
Sordo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roma de bal. Repeła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repeła krijgt een gele kaart. Roma raakt geblesseerd tijdens het duel. Sordo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bunea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina passt de bal met de wreef. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro schiet op doel. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 6:5

75e minuut.
Bagina passt de bal met de wreef. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal zonder na te denken. Obreja is nu in balbezit. Obreja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Nijland onderschept slim de pass. Nijland passt de bal zonder na te denken. Bunea rent richting de bal. Bunea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sordo met een sublieme pass. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Wulf krijgt een gele kaart. Bunea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bunea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 52%, chlopki roztropki 48%.
THE FOX TEAM - chlopki roztropki 6:5