Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tauzen City Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6816
Tauzen City AC Milan
na bezrybie Tactiek 223
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.4 gemiddelde waardering 47.7
brilliant Schieten good
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Klungelig pakt Ónody de bal. Ónody probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 1:0

9e minuut.
Malik is nu in balbezit. Malik passt de bal met de wreef. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Labougle is nu in balbezit. Labougle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Smolarek rent richting de bal. Smolarek speelt de bal door. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Brownhill geeft een lange en hoge pass. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Garaba is nu in balbezit. Garaba schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brownhill passt de bal met de wreef. Smolarek rent richting de bal. Smolarek geeft een hoge lob. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciucă rent richting de bal. Minh Sơn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciucă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garaba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 2:0

17e minuut.
Garaba kopt de bal weg. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill met een sublieme pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Brownhill is nu in balbezit. Brownhill passt de bal met de wreef. Farfán onderschept slim de pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 3:0

30e minuut.
Daar is Brownhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brownhill passt de bal zonder na te denken. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garaba onderschept slim de pass. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Garaba passt de bal met de wreef. Gomułka rent richting de bal. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 4:0

35e minuut.
Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Ónody probeert naar een medespeler te passen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Nola probeert naar een medespeler te passen. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle schiet op doel. Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Smolarek met een sublieme pass. Klungelig pakt Brownhill de bal. Quang Dương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Dương krijgt een gele kaart. Brownhill raakt geblesseerd tijdens het duel. Smolarek met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 5:0

45e minuut.
Brownhill geeft een hoge lob. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu passt de bal met de wreef. Ónody geeft een lange en hoge pass. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 34%, AC Milan 66%.
Tauzen City - AC Milan 5:0

46e minuut.
Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến speelt de bal door. Farfán is nu in balbezit. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Brownhill kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 6:0

59e minuut.
Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ónody de bal. Ónody speelt de bal door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek passt de bal zonder na te denken. Ónody rent richting de bal. Ónody geeft een hoge lob. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel. Tiến Ðức bokst de bal weg. Farfán onderschept slim de pass. Brownhill geeft een hoge lob. Ciucă springt en kopt de bal. Tiến Ðức bokst de bal weg. Garaba krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Ðức bokst de bal weg.

62e minuut.
Smolarek met een sublieme pass. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een hoge lob. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 7:0

75e minuut.
Ónody rent richting de bal. Ónody geeft de bal voor. Daar is Quang Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức bokst de bal weg. Klungelig pakt Farfán de bal. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 8:0

77e minuut.
Bülbüloğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ónody de bal. Ónody probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. Tiến Ðức bokst de bal weg.

78e minuut.
Ónody geeft een lange en hoge pass. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 9:0

79e minuut.
Smolarek is nu in balbezit. Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Malik geeft een hoge lob. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Labougle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Smolarek neemt vlug de vrije trap. Ciucă kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức bokst de bal weg.

87e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Farfán rent richting de bal. Garaba onderschept slim de pass. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 10:0

89e minuut.
Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill speelt de bal door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - AC Milan 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 16%, AC Milan 84%.
Tauzen City - AC Milan 11:0