Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Voltaço Futebol Clube Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 445
Voltaço Futebol Clube Timão - FCG
343 Tactiek 4-2-2-A-1
52% Balbezit 48%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.1 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kielar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fappani is nu in balbezit. Fappani geeft een hoge lob. Brenninkmeijer springt en kopt de bal. Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Tassari is nu in balbezit. Tassari passt de bal in één keer door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:1

5e minuut.
Tassari passt de bal in één keer door. Lercher is nu in balbezit. Lercher passt de bal in één keer door. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:2

9e minuut.
Vigário geeft een hoge lob. Tassari met een sublieme pass. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hálka onderschept slim de pass. Nazderko rent richting de bal. Nazderko geeft een hoge lob. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Couto bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Lercher is nu in balbezit. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pesole bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher onderschept slim de pass. Lercher speelt de bal door. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Couto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Nazderko onderschept slim de pass. Nazderko passt de bal in één keer door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Couto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:3

32e minuut.
Tassari passt de bal met de wreef. Lercher is nu in balbezit. Lercher passt de bal zonder na te denken. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Newcombe probeert naar een medespeler te passen. Caraballo rent richting de bal. Fappani maakt een afschuwelijke overtreding. Caraballo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Caraballo kan niet meer verder spelen. Nizzola komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Nizzola rent richting de bal. Kielar onderschept slim de pass. Kielar met een sublieme pass. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani speelt de bal door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Couto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Couto trapt de bal weg van het doel. Quebrado kopt de bal weg. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:4

38e minuut.
Pesole is nu in balbezit. Nazderko verovert de bal door een tackle van achteren. Nazderko speelt de bal door. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Júnior passt de bal in één keer door. Vigário is nu in balbezit. Quebrado rent richting de bal. Quebrado met een sublieme pass. Brenninkmeijer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Quebrado speelt de bal door. Daar is Brenninkmeijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 76%, Timão - FCG 24%.
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:5

48e minuut.
Quebrado geeft de bal voor. Capixaba probeert de bal aan de voet te houden. Patury rent richting de bal. Brenninkmeijer onderschept slim de pass. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:6

54e minuut.
Newcombe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaagumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaagumets passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Nazderko geeft een hoge lob. Lercher probeert naar een medespeler te passen. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer schiet op doel. Couto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pesole met een snelle inworp. Hálka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lercher. Lercher krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Couto trapt de bal weg van het doel. Quebrado kopt de bal weg. Klungelig pakt Brenninkmeijer de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. Couto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:7

72e minuut.
Klungelig pakt Nizzola de bal. Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets passt de bal in één keer door. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lercher onderschept slim de pass. Lercher speelt de bal door. Newcombe rent richting de bal. Brenninkmeijer onderschept slim de pass. Brenninkmeijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:8

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quebrado met de inworp. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher geeft de bal voor. Brenninkmeijer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tassari probeert naar een medespeler te passen. Júnior is nu in balbezit. Brenninkmeijer onderschept slim de pass. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:9

90e minuut.
Vigário rent richting de bal. Vigário geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Newcombe de bal. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 78%, Timão - FCG 22%.
Voltaço Futebol Clube - Timão - FCG 0:9