Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vert Isel
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1138
Wyjątkowe Wuje BractwoPiwne
424 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 35.1
slecht Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy is nu in balbezit. Egressy schiet op doel. Wenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:1

14e minuut.
Butrym speelt de bal door. Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Syska rent richting de bal. Egressy onderschept slim de pass. Egressy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:2

21e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Besora Capell verovert de bal door een tackle van achteren. Besora Capell met een sublieme pass. Mauger is nu in balbezit. Mauger schiet op doel. Wenda bokst de bal weg. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Wenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wenda trapt de bal weg. Besora Capell kopt de bal weg. Egressy controleert de bal met de borst. Egressy draait met de bal, schiet en ... Wenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:3

37e minuut.
Blanco rent richting de bal. Kaczorowski is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar bokst de bal weg.

40e minuut.
Rembrak met een sublieme pass. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek probeert naar een medespeler te passen. Mauger is nu in balbezit. Mauger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 73%, BractwoPiwne 27%.
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:4

48e minuut.
Navarrete passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Frančák probeert de bal aan de voet te houden. Butrym rent richting de bal. Butrym probeert naar een medespeler te passen. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel. Wenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Besora Capell is nu in balbezit. Besora Capell passt de bal met de wreef. Łoboda rent richting de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Wenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:5

70e minuut.
Frančák probeert naar een medespeler te passen. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal speelt de bal door. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:6

78e minuut.
Butrym geeft een lange en hoge pass. Tomasek probeert de bal aan de voet te houden. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Wenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 61%, BractwoPiwne 39%.
Wyjątkowe Wuje - BractwoPiwne 0:7