Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Las Cubanos Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11111
Las Cubanos baluty
2024 Tactiek heh+
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
38.6 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Lazzeri geeft de bal voor. Wurszt geeft een hoge lob. Hammerly kopt de bal weg. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała schiet op doel. Szadecki bokst de bal weg.

5e minuut.
Bostan probeert de bal met de borst te controleren. Kocyba is nu in balbezit. Kocyba speelt de bal door. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ... Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - baluty 0:1

7e minuut.
Belczyk rent richting de bal. Zawodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała onderschept slim de pass. Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Belczyk schiet op doel. Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Daar is Hammerly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammerly met een sublieme pass. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - baluty 0:2

14e minuut.
Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała draait met de bal, schiet en ... Szadecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha passt de bal zonder na te denken. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Oszenda kopt de bal weg. Rydz is nu in balbezit. Belczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Szadecki speelt de bal door. Kocyba kopt de bal weg. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerly onderschept slim de pass. Hammerly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel. Szadecki bokst de bal weg.

33e minuut.
Rydz geeft de bal voor. Inworp. Wurszt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Wolf heeft problemen om de bal te vangen. de Wolf geeft een lange en hoge pass. Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha onderschept slim de pass. Cikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pielecha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trybała neemt de penalty, wat een uithaal! Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hammerly is nu in balbezit. Hammerly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ćatović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pielecha met de inworp. Hammerly geeft de bal voor. Trybała springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Cubanos 73%, baluty 27%.
Las Cubanos - baluty 0:2

52e minuut.
Wardencki passt de bal zonder na te denken. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Wardencki is nu in balbezit. Wardencki haalt uit met een fantastische trap. Marzec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bostan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swawola met een snelle inworp. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - baluty 1:2

58e minuut.
Kocyba verovert de bal door een tackle van achteren. Belczyk rent richting de bal. Kocyba geeft de bal voor. Trybała is nu in balbezit. Trybała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bostan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hammerly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammerly speelt de bal door. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
de Wolf rent richting de bal. Coc onderschept slim de pass. Coc met een sublieme pass. Wardencki is nu in balbezit. Wardencki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pielecha passt de bal in één keer door. Hammerly rent richting de bal. Hammerly passt de bal in één keer door. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Cubanos 53%, baluty 47%.
Las Cubanos - baluty 1:2