Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Estadio Centenario
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14316
*La Celeste* cucuruzul iasi
Atlético Tactiek 20at
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Fernando Klimowicz geeft een hoge lob. Gapiński kopt de bal weg. Paroubek geeft de bal voor. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Horoszkiewicz rent richting de bal. Parca onderschept slim de pass. Blažka rent richting de bal. Parca onderschept slim de pass. Parca draait met de bal, schiet en ... Miniccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reino is nu in balbezit. Reino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Walas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lin is nu in balbezit. Zancu rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin schiet op doel. Menéndez Erimia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Exarchakos kopt de bal weg. Álvarez Tenorio geeft een hoge lob. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*La Celeste* - cucuruzul iasi 1:0

37e minuut.
Sirotić speelt de bal door. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroubek met een sublieme pass. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Miniccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *La Celeste* 40%, cucuruzul iasi 60%.
*La Celeste* - cucuruzul iasi 1:0

46e minuut.
Dziarczyński komt het veld opgelopen. Stabrowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ibe geeft een lange en hoge pass. Sirotić heeft problemen om de bal te vangen. Sirotić geeft een hoge lob. Parca kopt de bal weg. Daar is Blažka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fortuński komt het veld opgelopen. Prazeres komt het veld opgelopen. Cruz Filho komt het veld opgelopen. Estrada komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sirotić rent richting de bal. Sirotić passt de bal zonder na te denken. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Horoszkiewicz onderschept slim de pass. Horoszkiewicz geeft een hoge lob. Fortuński kopt de bal weg. Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo geeft een lange en hoge pass. Stabrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Prazeres maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paroubek kopt de bal weg. Blažka heeft problemen om de bal te vangen. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada schiet op doel. Stabrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres geeft een lange en hoge pass. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca draait met de bal, schiet en ... Stabrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*La Celeste* - cucuruzul iasi 1:1

72e minuut.
Hojnik is nu in balbezit. Fortuński is nu in balbezit. Hojnik maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hojnik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hojnik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fortuński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fortuński kan niet meer verder spelen.

77e minuut.
Paroubek geeft een lange en hoge pass. Horoszkiewicz rent richting de bal. Parca verovert de bal door een tackle van achteren. Parca haalt uit met een fantastische trap. Stabrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*La Celeste* - cucuruzul iasi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *La Celeste* 57%, cucuruzul iasi 43%.
*La Celeste* - cucuruzul iasi 1:2