Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rapidistu 1923 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 313
Rapidistu 1923 SZV Club
442 Tactiek vince532
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 36
redelijk Schieten redelijk
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Lewis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şanalır. Lewis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Estrada springt en kopt de bal. Žemlička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dorfinger passt de bal met de wreef. Salatović is nu in balbezit. Salatović speelt de bal door. Jokšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokšić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Şanalır met een sublieme pass. Dorfinger rent richting de bal. Dorfinger geeft de bal voor. Saccomando is nu in balbezit. Saccomando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 51%, SZV Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapidistu 1923 - SZV Club 0:0

54e minuut.
Ülem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lewis met een snelle inworp. Ravani geeft de bal voor. Siles heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dorfinger passt de bal met de wreef. Jokšić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewis. Lewis krijgt een gele kaart. Jokšić raakt geblesseerd tijdens het duel. Şanalır met een snel genomen vrije trap. Saccomando springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - SZV Club 1:0

67e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Ülem heeft problemen om de bal te vangen. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles schiet op doel. Žemlička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ülem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülem geeft een lange en hoge pass. Siles heeft problemen om de bal te vangen. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lewis speelt de bal door. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Suri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuzuban met een snelle inworp. Ravani rent richting de bal. Ravani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ülem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siles is nu in balbezit. Siles schiet op doel. Žemlička bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban geeft de bal voor. Daar is Şanalır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siles rent richting de bal. Siles draait met de bal, schiet en ... Žemlička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 60%, SZV Club 40%.
Rapidistu 1923 - SZV Club 1:0