Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: śpiochy ultras Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2676
.V. FCBkuba
stand Tactiek 111
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 44.2
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Gostin rent richting de bal. Gostin geeft de bal voor. Buzilo rent richting de bal. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin passt de bal met de wreef. Kropáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropáček geeft de bal voor. Buzilo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Karonen geeft een lange en hoge pass. Kropáček probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Šteta rent richting de bal. Šteta geeft een lange en hoge pass. Buzilo kopt de bal weg. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Piętaszek kopt de bal weg. Kropáček kan de bal niet met de borst controleren. Kropáček passt de bal in één keer door. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gostin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 1:0

17e minuut.
Piętaszek probeert naar een medespeler te passen. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karonen de bal onder controle te krijgen. Kafalakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Gostin met een sublieme pass. Berry geeft de bal voor. Şelaru heeft problemen om de bal te vangen. Piętaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Šteta verovert de bal door een tackle van achteren. Šteta geeft de bal voor. Karonen is nu in balbezit. Piętaszek onderschept slim de pass. Piętaszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo schiet op doel. Kafalakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 2:0

28e minuut.
Kropáček kopt de bal weg. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropáček geeft een hoge lob. Buzilo rent richting de bal. Buzilo draait met de bal, schiet en ... Kafalakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kropáček passt de bal in één keer door. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 3:0

34e minuut.
Kosynier is nu in balbezit. Buzilo rent richting de bal. Kosynier rent richting de bal. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Berry rent richting de bal. Berry geeft een hoge lob. Rincón kan de bal niet met de borst controleren. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Şelaru heeft problemen om de bal te vangen. Kropáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru begaat een overtreding. Kropáček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kropáček kan niet meer verder spelen. Albarrán komt het veld opgelopen. Šteta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buzilo kopt de bal weg. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Piętaszek passt de bal zonder na te denken. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo onderschept slim de pass. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 4:0

45e minuut.
Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier passt de bal zonder na te denken. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Karonen probeert de bal aan de voet te houden. Kafalakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .V. 36%, FCBkuba 64%.
.V. - FCBkuba 4:0

47e minuut.
Buzilo verovert de bal door een tackle van achteren. Buzilo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... Kafalakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rincón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 5:0

55e minuut.
Piętaszek heeft problemen om de bal te vangen. Kosynier rent richting de bal. Kosynier passt de bal met de wreef. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 6:0

61e minuut.
Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński geeft een hoge lob. Kosynier speelt de bal door. Daar is Buzilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzilo schiet op doel. Kafalakis bokst de bal weg. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kosynier is nu in balbezit. Stathakis begaat een overtreding. Kosynier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šteta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo draait met de bal, schiet en ... Kafalakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klungelig pakt Kosynier de bal. Kosynier met een sublieme pass. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry geeft een hoge lob. Piętaszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piętaszek is nu in balbezit. Rincón begaat een overtreding. Piętaszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šteta met een snel genomen vrije trap. Piętaszek springt en kopt de bal. Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Şelaru probeert naar een medespeler te passen. Valdsoo probeert naar een medespeler te passen. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Kafalakis bokst de bal weg. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 7:0

73e minuut.
Walaszek passt de bal in één keer door. Albarrán rent richting de bal. Albarrán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Albarrán passt de bal met de wreef. Piętaszek rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albarrán zal de hoekschop nemen. Buzilo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek passt de bal zonder na te denken. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kafalakis speelt de bal door. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán passt de bal in één keer door. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... Kafalakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - FCBkuba 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .V. 32%, FCBkuba 68%.
.V. - FCBkuba 8:0