Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 19:00
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
As Trenčín FA GENESIS
AmongUS Tactiek mr. Yneza Kunan
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
De Pinto geeft de bal voor. Britos met een sublieme pass. Schönenberger heeft problemen om de bal te vangen. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Törhönen probeert de bal aan de voet te houden. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Woyzeck onderschept slim de pass. Woyzeck geeft een hoge lob. Matem bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger onderschept slim de pass. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Filczyk met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. Jasica bokst de bal weg.

18e minuut.
Malčovič heeft problemen om de bal te vangen. Malčovič speelt de bal door. Britos is nu in balbezit. Britos geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Malčovič onderschept slim de pass. Malčovič passt de bal met de wreef. Suwara is nu in balbezit. Suwara geeft de bal voor. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Filczyk speelt de bal door. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Malčovič met een sublieme pass. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara speelt de bal door. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel. Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 60%, FA GENESIS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Trenčín - FA GENESIS 0:0

50e minuut.
Jonas passt de bal zonder na te denken. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Romančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:1

60e minuut.
Malčovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwara geeft een hoge lob. Kubala met een sublieme pass. Makaryan rent richting de bal. Makaryan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Schönenberger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Škrobák passt de bal zonder na te denken. Béreš rent richting de bal. Béreš passt de bal met de wreef. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Malčovič kopt de bal weg. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Matem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matem krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Makaryan geeft de bal voor. Kubala met een sublieme pass. Malčovič met een sublieme pass. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen springt en kopt de bal. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 73%, FA GENESIS 27%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:1