Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS As Trenčín
mr. Yneza Kunan Tactiek AmongUS
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 63.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Woyzeck onderschept slim de pass. Woyzeck met een sublieme pass. Suwara rent richting de bal. Suwara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal in één keer door. Filczyk met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woyzeck rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Škrobák neemt de hoekschop. Montero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Filczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een lange en hoge pass. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Malčovič kopt de bal weg. Daar is Matem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzak rent richting de bal. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Perzak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janek. Perzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suwara met een snel genomen vrije trap. Schönenberger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Woyzeck geeft de bal voor. Inworp. Škrobák met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montero is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft de bal voor. Perzak kopt de bal weg. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger schiet op doel. Romančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 0:1

39e minuut.
Jonas probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy speelt de bal door. Janek rent richting de bal. Perzak rent richting de bal. Perzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Malčovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škrobák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dadaşov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Perzak is nu in balbezit. Perzak passt de bal met de wreef. Suwara is nu in balbezit. Suwara geeft een hoge lob. Schönenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Partel passt de bal in één keer door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Pinto zijn tegenspeler op de grond. De Pinto krijgt een gele kaart. Virághalmy raakt geblesseerd tijdens het duel. Suwara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Virághalmy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Perzak krijgt zijn hoofd ertegen. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 42%, As Trenčín 58%.
FA GENESIS - As Trenčín 0:1

47e minuut.
Malčovič is nu in balbezit. Malčovič passt de bal in één keer door. Virághalmy heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy geeft een hoge lob. Perzak springt en kopt de bal. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - As Trenčín 1:1

50e minuut.
De Pinto rent richting de bal. Malčovič verovert de bal door een tackle van achteren. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Schönenberger krijgt zijn hoofd ertegen. Romančík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 2:1

62e minuut.
Malčovič passt de bal zonder na te denken. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara speelt de bal door. Virághalmy geeft een hoge lob. Schönenberger krijgt zijn hoofd ertegen. Romančík bokst de bal weg.

71e minuut.
Perzak is nu in balbezit. Schönenberger probeert de bal aan de voet te houden. Dadaşov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schönenberger raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schönenberger neemt zijn aanloop. Romančík bokst de bal weg.

82e minuut.
Škrobák geeft een lange en hoge pass. Filczyk kopt de bal weg. Daar is Serafeim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Jasica bokst de bal weg.

84e minuut.
Perzak onderschept slim de pass. Perzak passt de bal met de wreef. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Perzak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 26%, As Trenčín 74%.
FA GENESIS - As Trenčín 2:1