Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:00
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
As Trenčín FA GENESIS
BuchtovaNemessis Tactiek mr. Yneza Kunan
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
62.6 gemiddelde waardering 66.6
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Béreš verovert de bal door een tackle van achteren. Béreš met een sublieme pass. Filczyk geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Dadaşov kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Partel is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suwara kopt de bal weg. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubala. Kubala krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törhönen rent richting de bal. Dadaşov onderschept slim de pass. Schönenberger onderschept slim de pass. Schönenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Makaryan kopt de bal weg. Klungelig pakt De Pinto de bal. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:1

16e minuut.
Malčovič onderschept slim de pass. Škrobák speelt de bal door. Malčovič speelt de bal door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft een hoge lob. Suwara is nu in balbezit. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen springt en kopt de bal. Romančík bokst de bal weg.

31e minuut.
Béreš passt de bal met de wreef. Filczyk rent richting de bal. Filczyk passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 51%, FA GENESIS 49%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:1

62e minuut.
Makaryan rent richting de bal. Makaryan passt de bal zonder na te denken. Suwara is nu in balbezit. Suwara geeft de bal voor. Schönenberger springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Suwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwara geeft de bal voor. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft een hoge lob. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Romančík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 57%, FA GENESIS 43%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:2