Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Estadio de Barca
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Olympique Regal MKS Mokotów Warszawa
FREE II Tactiek TR
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 70.7
solide Schieten wonderbaarlijk
solide Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski passt de bal in één keer door. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een hoge lob. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 0:1

6e minuut.
Loch passt de bal met de wreef. Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkammen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Broczkowski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Verkammen rent richting de bal. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal in één keer door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Sladoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Sladoje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 0:2

15e minuut.
Plachta geeft de bal voor. Giacometti rent richting de bal. Giacometti passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Pokrywczyński de bal. Loch speelt de bal door. Quang Hải met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Loch passt de bal in één keer door. Aguirre Huerga verovert de bal door een tackle van achteren. Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft een hoge lob. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Plachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plachta geeft een hoge lob. Giacometti kopt de bal weg. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Sladoje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Plachta geeft een lange en hoge pass. Libonatti heeft problemen om de bal te vangen. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann schiet op doel. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:2

32e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải passt de bal met de wreef. Loch is nu in balbezit. Loch geeft een hoge lob. Broczkowski springt en kopt de bal. Sladoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garzon. Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacometti komt bij de bal en schiet. Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sladoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Verkammen met een sublieme pass. Loch met een sublieme pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải geeft de bal voor. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Sladoje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Loch met een snelle inworp. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải geeft een hoge lob. Giacometti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Regal 77%, MKS Mokotów Warszawa 23%.
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:2

46e minuut.
Vanderheyden komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pokrywczyński is nu in balbezit. Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Loch probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vanderheyden controleert de bal met de borst. Loch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanderheyden. Vanderheyden krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:3

55e minuut.
Quang Hải passt de bal in één keer door. Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Sladoje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:4

58e minuut.
Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broczkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:5

62e minuut.
Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Loch speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Heick rent richting de bal. Heick passt de bal met de wreef. Daar is Pokrywczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Puač verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski is nu in balbezit. Daar is Broczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Sladoje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:6

84e minuut.
Leonidis is nu in balbezit. Leonidis passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Plachta met een sublieme pass. Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti springt en kopt de bal. Sladoje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Regal 78%, MKS Mokotów Warszawa 22%.
Olympique Regal - MKS Mokotów Warszawa 1:7