Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Ile Ife
Korn 8 Tactiek Füh Ver 4.3.3
50% Balbezit 50%
5% Spel op eigen helft 95%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten adequate
formidable Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Gómez met de inworp. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin schiet op doel. Békés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel. Dulea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pardo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 1:0

14e minuut.
Aroztegu onderschept slim de pass. Aroztegu speelt de bal door. Bracho rent richting de bal. Bracho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mangana heeft problemen om de bal te vangen. Mangana speelt de bal door. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 2:0

17e minuut.
Mora met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Rosales geeft een hoge lob. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Rosales trapt de bal weg van het doel. Osorio is nu in balbezit. Turchin verovert de bal door een tackle van achteren. Turchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvey geeft een hoge lob. Dulea met een sublieme pass. Turchin is nu in balbezit. Turchin schiet op doel. Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Peijnenburg onderschept slim de pass. Aroztegu onderschept slim de pass. Aroztegu passt de bal in één keer door. Pravettoni geeft de bal voor. Bracho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 3:0

24e minuut.
Rosales geeft een hoge lob. Pravettoni rent richting de bal. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravettoni onderschept slim de pass. Pravettoni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Oliveros kopt de bal weg. Aroztegu is nu in balbezit. Aroztegu geeft de bal voor. Bracho springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bracho is nu in balbezit. Hrenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Aroztegu geeft een hoge lob. Dulea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Békés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 4:0

34e minuut.
Pravettoni kopt de bal weg. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bracho kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dulea bokst de bal weg.

36e minuut.
Turchin rent richting de bal. Mora speelt de bal door. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin haalt uit met een fantastische trap. Dulea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 5:0

37e minuut.
Peijnenburg geeft een hoge lob. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto geeft de bal voor. Bracho krijgt zijn hoofd ertegen. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 6:0

39e minuut.
Oliveros probeert de bal aan de voet te houden. Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros rent richting de bal. Aroztegu onderschept slim de pass. Aroztegu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dulea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bracho is nu in balbezit. Paal! Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bracho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 7:0

40e minuut.
Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Osorio de bal. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bracho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Aroztegu rent richting de bal. Aroztegu speelt de bal door. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 4%, Ile Ife 96%.
Atletico Zulia - Ile Ife 8:0

50e minuut.
Aroztegu rent richting de bal. Aroztegu geeft een hoge lob. Dulea met een sublieme pass. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 9:0

51e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo passt de bal met de wreef. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros met een sublieme pass. Turchin is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Yriarte heeft problemen om de bal te vangen. Yriarte passt de bal met de wreef. Pravettoni is nu in balbezit. Pravettoni geeft een lange en hoge pass. Bracho springt en kopt de bal. Dulea bokst de bal weg.

60e minuut.
Pedraza geeft de bal voor. Butto rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto onderschept slim de pass. Butto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 10:0

65e minuut.
Garvey geeft een hoge lob. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft de bal voor. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Butto probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc geeft de bal voor. Turchin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Turchin rent richting de bal. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Békés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 11:0

68e minuut.
Békés passt de bal met de wreef. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Mora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 12:0

74e minuut.
Turchin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Pedraza met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Turchin de bal. Turchin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosales trapt de bal weg van het doel. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin draait met de bal, schiet en ... Oliveros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pedraza geeft de bal voor. Yriarte rent richting de bal. Yriarte probeert naar een medespeler te passen. Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Bracho is nu in balbezit. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hrenciuc probeert de bal aan de voet te houden. Bigott is nu in balbezit. Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Turchin heeft problemen om de bal te vangen. Turchin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 13:0

80e minuut.
Aroztegu speelt de bal door. Garvey is nu in balbezit. Garvey speelt de bal door. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Mangana geeft de bal voor. Pedraza kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pravettoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turchin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosales trapt de bal weg. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio speelt de bal door. Gómez probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Pedraza rent richting de bal. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Garvey kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turchin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 14:0

83e minuut.
Bracho haalt uit met een fantastische trap. Dulea speelt de bal door. Klungelig pakt Oliveros de bal. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin draait met de bal, schiet en ... Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Aroztegu rent richting de bal. Oliveros is nu in balbezit. Aroztegu onderschept slim de pass. Aroztegu geeft een hoge lob. Hrenciuc maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 15:0

86e minuut.
Osorio met een sublieme pass. Peijnenburg speelt de bal door. Pedraza rent richting de bal. Pedraza passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 16:0

87e minuut.
Mora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turchin rent richting de bal. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osorio krijgt een gele kaart. Turchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bracho neemt zijn aanloop. Dulea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 5%, Ile Ife 95%.
Atletico Zulia - Ile Ife 16:0