Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: FC Marselie 1900
ARMANI GO Tactiek Default tactic
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
67.1 gemiddelde waardering 50.9
formidable Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Inworp. Blaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lass geeft de bal voor. Grzebinoga springt en kopt de bal. Mariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Papagno de bal. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Majdan met een sublieme pass. Ince is nu in balbezit. Ince geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čemerlić rent richting de bal. Čemerlić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 0:1

25e minuut.
Papagno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ince met de inworp. Majdan is nu in balbezit. Majdan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rolhion geeft een lange en hoge pass. Belie kopt de bal weg. Daar is Makay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makay geeft een hoge lob. Grzebinoga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Louvaris passt de bal in één keer door. Blaut met een sublieme pass. Makay probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Mariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rolhion onderschept slim de pass. Lass geeft een lange en hoge pass. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga schiet op doel. Mariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 1:1

45e minuut.
Pelizzaro is nu in balbezit. Grzebinoga verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebinoga probeert naar een medespeler te passen. Stoian rent richting de bal. Stoian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 38%, FC Marselie 1900 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 1:1

46e minuut.
Bellés komt het veld opgelopen. Mátyus komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Blaut is nu in balbezit. Blaut met een sublieme pass. Stoian rent richting de bal. Stoian draait met de bal, schiet en ... Mariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 2:1

58e minuut.
Simães komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Codrescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Bodurov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Blaut met een snelle inworp. Bodurov geeft de bal voor. Simães rent richting de bal. Simães draait met de bal, schiet en ... Mariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 3:1

69e minuut.
Ince rent richting de bal. Ince speelt de bal door. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel. Mátyus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 3:2

77e minuut.
Daar is Lass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lass met een sublieme pass. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut geeft de bal voor. Simães springt en kopt de bal. Mariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov passt de bal in één keer door. Simães is nu in balbezit. Simães haalt uit met een fantastische trap. Mariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 4:2

86e minuut.
Pelizzaro speelt de bal door. Prytz rent richting de bal. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov passt de bal zonder na te denken. Lass geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Lass probeert naar een medespeler te passen. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut passt de bal met de wreef. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blaut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simães springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 35%, FC Marselie 1900 65%.
::: Viking Football Club ::: - FC Marselie 1900 5:2