Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru Klub Kokosa
New CCU_td_1.5 Tactiek ekstraMou
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
55.7 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten average
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Grnčarov rent richting de bal. Grnčarov geeft een lange en hoge pass. Zúńiga heeft problemen om de bal te vangen. Zúńiga draait met de bal, schiet en ... Tylki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Laskowiec met een sublieme pass. Łaszcz rent richting de bal. Łaszcz geeft een hoge lob. Gallegos rent richting de bal. Gallegos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sklarek is nu in balbezit. Sklarek passt de bal met de wreef. Ramírez speelt de bal door. Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov haalt uit met een fantastische trap. Tylki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 17%, Klub Kokosa 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Cristal -- Peru - Klub Kokosa 0:0

46e minuut.
Augustynowicz komt het veld opgelopen. Mariátegui komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Oleksy verovert de bal door een tackle van achteren. Oleksy speelt de bal door. Grnčarov is nu in balbezit. Grnčarov geeft een lange en hoge pass. Mariátegui maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bazán verovert de bal door een tackle van achteren. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bazán krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Oleksy geeft een hoge lob. Daar is Mariátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keshedzhiev speelt de bal door. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui schiet op doel. Tylki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Klub Kokosa 1:0

56e minuut.
Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soczyński de bal. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kebab komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oleksy is nu in balbezit. Oleksy passt de bal in één keer door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Mariátegui springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Carrillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Tylki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Łaszcz probeert naar een medespeler te passen. Grnčarov is nu in balbezit. Spincemaille begaat een overtreding. Grnčarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Tylki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Klub Kokosa 2:0

81e minuut.
Arresti probeert naar een medespeler te passen. Oleksy speelt de bal door. Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov geeft een lange en hoge pass. Mariátegui krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Koza komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Keshedzhiev met een sublieme pass. Daar is Koza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui schiet op doel. Tylki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Klub Kokosa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 19%, Klub Kokosa 81%.
Sporting Cristal -- Peru - Klub Kokosa 3:0