Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Furya
Last Tactiek ofens nowa v1
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


14e minuut.
Umić is nu in balbezit. Umić passt de bal zonder na te denken. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga springt en kopt de bal. Borsheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Słoka heeft problemen om de bal te vangen. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Furya 0:1

18e minuut.
Macharski probeert naar een medespeler te passen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen. Borsheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Furya 0:2

26e minuut.
Mifsud geeft een lange en hoge pass. Rengifo kopt de bal weg. Brejza is nu in balbezit. Brejza draait met de bal, schiet en ... Phadnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brejza rent richting de bal. Brejza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Furya 1:2

30e minuut.
Arrieta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Umić de bal. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festung Breslau FC - Furya 2:2

32e minuut.
Rybszleger met een sublieme pass. Umić is nu in balbezit. Umić met een sublieme pass. Coranga is nu in balbezit. Coranga schiet op doel. Borsheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Dobrescu de bal. Brejza rent richting de bal. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Furya 3:2

40e minuut.
Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyłowski onderschept slim de pass. Przybyłowski speelt de bal door. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Przybyłowski rent richting de bal. Inworp. Umić met een snelle inworp. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković haalt uit met een fantastische trap. Paal! Borsheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 54%, Furya 46%.
Festung Breslau FC - Furya 3:2

52e minuut.
Rengifo is nu in balbezit. Rengifo passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Phadnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szymczykiewicz controleert de bal met de borst. Brejza rent richting de bal. Brejza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Macharski met een sublieme pass. Umić is nu in balbezit. Umić passt de bal in één keer door. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković schiet op doel. Borsheim bokst de bal weg.

56e minuut.
Inworp. Szymczykiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft een hoge lob. Crnomarković springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Przybyłowski onderschept slim de pass. Daar is Przybyłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyłowski passt de bal met de wreef. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Szymczykiewicz met een sublieme pass. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft de bal voor. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ... Borsheim bokst de bal weg.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Móczár stond buitenspel. Rarok komt het veld opgelopen. Mańkowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Umić is nu in balbezit. Umić probeert naar een medespeler te passen. Crnomarković is nu in balbezit. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Borsheim bokst de bal weg. Thygesen heeft problemen om de bal te vangen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festung Breslau FC - Furya 3:3

67e minuut.
Móczár kopt de bal weg. Macharski met een sublieme pass. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft de bal voor. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rarok is nu in balbezit. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski passt de bal in één keer door. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga is nu in balbezit. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković schiet op doel. Borsheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sukatmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza schiet op doel. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mańkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rarok de bal. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Furya 4:3

89e minuut.
Umić rent richting de bal. Umić passt de bal in één keer door. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 60%, Furya 40%.
Festung Breslau FC - Furya 4:3