Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RUMIA JANOWO Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2751
RUMIA JANOWO TAMA KOPIEC
MOJE Tactiek ancelotti
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
31.1 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský passt de bal met de wreef. Van Halme speelt de bal door. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský schiet op doel. Matei bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Matei probeert naar een medespeler te passen. Van Halme kopt de bal weg. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:1

8e minuut.
Anan controleert de bal met de borst. Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft een hoge lob. Bredar heeft problemen om de bal te vangen. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Matei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:2

9e minuut.
Radvanovský is nu in balbezit. Athinaios geeft een hoge lob. Radvanovský met een sublieme pass. Daar is Bredar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Matei bokst de bal weg.

10e minuut.
Rybkiewicz kopt de bal weg. Van Halme is nu in balbezit. Van Halme speelt de bal door. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bredar rent richting de bal. Bredar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:3

12e minuut.
Bredar rent richting de bal. Oprea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bredar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carambol geeft een lange en hoge pass. Bredar springt en kopt de bal. Matei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Van Halme is nu in balbezit. Van Halme passt de bal zonder na te denken. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský schiet op doel. Matei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Bredar is nu in balbezit. Bredar schiet op doel. Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:4

19e minuut.
Van Halme geeft een hoge lob. Radvanovský kopt de bal weg. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:5

19e minuut.
Daar is Rybkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar onderschept slim de pass. Bredar speelt de bal door. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Matei trapt de bal weg van het doel. Carambol kopt de bal weg. Bredar rent richting de bal. Bredar schiet op doel. Matei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Radvanovský speelt de bal door. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar rent richting de bal. Bredar draait met de bal, schiet en ... Matei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Van Halme rent richting de bal. Van Halme speelt de bal door. Daar is Radvanovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:6

24e minuut.
Van Halme onderschept slim de pass. Van Halme speelt de bal door. Olivi rent richting de bal. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:7

29e minuut.
Matei met een sublieme pass. Anan controleert de bal met de borst. Van Halme speelt de bal door. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský schiet op doel. Matei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Carambol speelt de bal door. Olivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivi passt de bal met de wreef. Daar is Bredar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar schiet op doel. Matei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:8

33e minuut.
Łysiak passt de bal zonder na te denken. Van Halme met een sublieme pass. Olivi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bredar de bal. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Matei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei probeert naar een medespeler te passen. Carambol geeft een hoge lob. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bredar rent richting de bal. Bredar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:9

36e minuut.
Radvanovský is nu in balbezit. Brennan rent richting de bal. Radvanovský onderschept slim de pass. Radvanovský schiet op doel. Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:10

39e minuut.
Olivi passt de bal in één keer door. Van Halme is nu in balbezit. Van Halme passt de bal zonder na te denken. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský schiet op doel. Matei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bredar rent richting de bal. Bredar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:11

41e minuut.
Van Halme speelt de bal door. Olivi is nu in balbezit. Olivi passt de bal in één keer door. Bredar is nu in balbezit. Bredar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Van Halme passt de bal met de wreef. Devos geeft de bal voor. Radvanovský kopt de bal weg. Bredar heeft problemen om de bal te vangen. Bredar draait met de bal, schiet en ... Matei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar rent richting de bal. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Matei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Halme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivi speelt de bal door. Radvanovský heeft problemen om de bal te vangen. Radvanovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUMIA JANOWO 83%, TAMA KOPIEC 17%.
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:12

46e minuut.
Łysiak geeft een lange en hoge pass. van Zaanen rent richting de bal. van Zaanen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radvanovský de bal. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:13

48e minuut.
Bredar verovert de bal door een tackle van achteren. Bredar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brennan de bal. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... Matei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Olivi kopt de bal weg. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský met een sublieme pass. Bredar is nu in balbezit. Bredar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bredar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Secăreanu komt het veld opgelopen. Matei met een harde bal richting middenveld. van Zaanen is nu in balbezit. Van Halme geeft een hoge lob. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Matei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Secăreanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:14

65e minuut.
Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský passt de bal zonder na te denken. Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft een hoge lob. Secăreanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:15

70e minuut.
Radvanovský passt de bal met de wreef. Brennan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Halme onderschept slim de pass. Van Halme schiet op doel. Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Sanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft een hoge lob. Secăreanu springt en kopt de bal. Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:16

74e minuut.
Olivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivi geeft de bal voor. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:17

76e minuut.
Devos rent richting de bal. Devos geeft de bal voor. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Matei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rybkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Olivi is nu in balbezit. Olivi geeft een lange en hoge pass. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský schiet op doel. Matei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:18

80e minuut.
Pochwała is nu in balbezit. Pochwała geeft een lange en hoge pass. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft een hoge lob. Radvanovský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:19

84e minuut.
Klungelig pakt Olivi de bal. Olivi met een sublieme pass. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft de bal voor. Radvanovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Van Halme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Halme passt de bal in één keer door. Radvanovský heeft problemen om de bal te vangen. Radvanovský schiet op doel. Matei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUMIA JANOWO 74%, TAMA KOPIEC 26%.
RUMIA JANOWO - TAMA KOPIEC 0:20