Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenya Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7371
Kenya Daehan Minguk
Elimination Tactiek Pioli.is.on.fire
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.7 gemiddelde waardering 63.9
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Hamate probeert naar een medespeler te passen. Kum speelt de bal door. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jee-Son is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jee-Son springt en kopt de bal. Lekimeju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ukiru onderschept slim de pass. Ukiru probeert naar een medespeler te passen. Amakato onderschept slim de pass. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Anihla probeert naar een medespeler te passen. Kitutele speelt de bal door. Kinsaka is nu in balbezit. Klungelig pakt Kinsaka de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya 54%, Daehan Minguk 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenya - Daehan Minguk 0:0

48e minuut.
Ukiru is nu in balbezit. Ukiru geeft een hoge lob. Lo-Wang kopt de bal weg. Kanana geeft een hoge lob. Ngilu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kanana probeert naar een medespeler te passen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo-Wang krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ngilu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kinsaka de bal. Jae-Jin is nu in balbezit. Kinsaka onderschept slim de pass. Kinsaka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Daehan Minguk 1:0

54e minuut.
Kitutele met de inworp. Ukiru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kum. Kum krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Okoth is nu in balbezit. Okoth met een sublieme pass. Ukiru probeert naar een medespeler te passen. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Kitutele rent richting de bal. Kitutele probeert naar een medespeler te passen. Ukiru geeft de bal voor. Kinsaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kinsaka onderschept slim de pass. Kinsaka probeert naar een medespeler te passen. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Icharia speelt de bal door. Daar is Ukiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukiru met een sublieme pass. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Anihla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kitutele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitutele geeft een hoge lob. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya 52%, Daehan Minguk 48%.
Kenya - Daehan Minguk 1:0