Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DAMEX Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1106
Skałka Jaworzno FC Bobry
Naj 1 Tactiek safe
62% Balbezit 38%
43% Spel op eigen helft 57%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 6
35.1 gemiddelde waardering 39.8
very good Schieten very good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Kołpaczyński met een sublieme pass. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 1:0

5e minuut.
Tenhaaf geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siewielec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 2:0

6e minuut.
Polowczyk rent richting de bal. Kołpaczyński rent richting de bal. Koclęga rent richting de bal. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołpaczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 3:0

9e minuut.
Dedu onderschept slim de pass. Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk passt de bal in één keer door. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siewielec rent richting de bal. Siewielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Polowczyk speelt de bal door. Siewielec is nu in balbezit. Siewielec speelt de bal door. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Siewielec is nu in balbezit. Siewielec passt de bal zonder na te denken. Kołpaczyński met een sublieme pass. Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 4:0

15e minuut.
Siewielec probeert naar een medespeler te passen. Czerep probeert naar een medespeler te passen. Pałkus rent richting de bal. Pałkus draait met de bal, schiet en ... Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kołpaczyński probeert de bal aan de voet te houden. Kołpaczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 5:0

19e minuut.
Siewielec speelt de bal door. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus speelt de bal door. Czerep is nu in balbezit. Czerep draait met de bal, schiet en ... Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołpaczyński controleert de bal met de borst. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 6:0

21e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Siewielec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schneider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schneider zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pałkus kopt de bal weg. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 7:0

23e minuut.
Tenhaaf geeft een hoge lob. Inworp. Siewielec met de inworp. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Siewielec probeert de bal met de borst te controleren. Koclęga begaat een overtreding. Siewielec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siewielec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kołpaczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 8:0

27e minuut.
Klungelig pakt Koclęga de bal. Kołpaczyński onderschept slim de pass. Kołpaczyński met een sublieme pass. Czerep heeft problemen om de bal te vangen. Czerep haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Rabenda met een snelle inworp. Siewielec probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 9:0

32e minuut.
Tenhaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenhaaf geeft een lange en hoge pass. Czerep is nu in balbezit. Czerep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rajz schiet op doel. Piwnicki speelt de bal door. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep schiet op doel. Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 10:0

40e minuut.
Polowczyk speelt de bal door. Czerep is nu in balbezit. Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 11:0

43e minuut.
Pałkus kopt de bal weg. Czerep met een sublieme pass. Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 12:0

45e minuut.
Wessel komt het veld opgelopen. Żelazowski komt het veld opgelopen. Zubek komt het veld opgelopen. Leier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 37%, FC Bobry 63%.
Skałka Jaworzno - FC Bobry 12:0

47e minuut.
Gradowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moyano is nu in balbezit. Gaudyn is nu in balbezit. Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kluzek met een harde bal richting middenveld. Żelazowski kopt de bal weg. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek haalt uit met een fantastische trap. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zubek is nu in balbezit. Zubek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 13:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gradowski stond buitenspel. Pałkus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 14:0

56e minuut.
Kluzek met een harde bal richting middenveld. Leier kopt de bal weg. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski schiet op doel. Čeleda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Čeleda neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubek rent richting de bal. Zubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 15:0

62e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Piwnicki onderschept slim de pass. Piwnicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Leier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 16:0

66e minuut.
Piwnicki kopt de bal weg. Pałkus met een sublieme pass. Klungelig pakt Leier de bal. Leier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 17:0

72e minuut.
Tenhaaf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bracci komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Zubek de bal. Polowczyk rent richting de bal. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek rent richting de bal. Zubek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zubek is nu in balbezit. Zubek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 18:0

81e minuut.
Zubek probeert naar een medespeler te passen. Piwnicki met een sublieme pass. Leier rent richting de bal. Leier draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Bobry 19:0

86e minuut.
Leier kopt de bal weg. Zubek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čeleda. Zubek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polowczyk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 50%, FC Bobry 50%.
Skałka Jaworzno - FC Bobry 19:0