Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Honduras Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10807
Honduras Malta
Quality Tactiek NT MALTA
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 72.7
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Sansone passt de bal zonder na te denken. Valderrama onderschept slim de pass. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia geeft een lange en hoge pass. Sansone maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Delceppo onderschept slim de pass. Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamilton. Hamilton krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Miceli met een sublieme pass. Cerrato is nu in balbezit. Cerrato passt de bal in één keer door. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron schiet op doel. Miceli bokst de bal weg.

24e minuut.
Giron passt de bal met de wreef. Cantón rent richting de bal. Cantón passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Malta 1:0

43e minuut.
Testa passt de bal met de wreef. Esposito rent richting de bal. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel. Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 57%, Malta 43%.
Honduras - Malta 1:0

57e minuut.
Testa geeft een hoge lob. Sansone rent richting de bal. Cerrato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sansone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sansone neemt de penalty, wat een uithaal! Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Testa neemt de hoekschop. Sansone krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Pulo de bal. Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Malta 2:0

72e minuut.
Klungelig pakt Pavia de bal. Pavia geeft een lange en hoge pass. Sansone kopt de bal weg. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Esposito probeert naar een medespeler te passen. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa passt de bal zonder na te denken. Sansone is nu in balbezit. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavia met een snelle inworp. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sansone kopt de bal weg. Yanes probeert naar een medespeler te passen. Pavia kopt de bal weg. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Malta 2:1

89e minuut.
Alonzo speelt de bal door. Pulo probeert naar een medespeler te passen. Alonzo probeert de bal met de borst te controleren. Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 60%, Malta 40%.
Honduras - Malta 2:1