Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Black River Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10499
MKS Poręba Racing Club Carroubier 27
4-1-2-1-2 Tactiek diamandbase
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 29.8
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Isle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Acanda de bal. Acanda passt de bal in één keer door. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 1:0

4e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Riemel geeft een hoge lob. Aïn is nu in balbezit. Bucur verovert de bal door een tackle van achteren. Bucur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 2:0

8e minuut.
Acanda passt de bal in één keer door. Isle is nu in balbezit. Isle geeft de bal voor. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 3:0

10e minuut.
Isle verovert de bal door een tackle van achteren. Isle geeft een hoge lob. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël draait met de bal, schiet en ... Zaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 4:0

11e minuut.
Daar is Israël, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israël met een sublieme pass. Kuciel speelt de bal door. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 5:0

13e minuut.
Isle is nu in balbezit. Isle passt de bal in één keer door. Israël rent richting de bal. Israël haalt uit met een fantastische trap. Rial probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 6:0

15e minuut.
Acanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Aïn de bal. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. Zaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 7:0

20e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial onderschept slim de pass. Isle onderschept slim de pass. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuciel zal de hoekschop nemen. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ech-Chergui is nu in balbezit. Ech-Chergui geeft een lange en hoge pass. Kuciel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Israël de bal. Israël schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Bentaala bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle verovert de bal door een tackle van achteren. Isle geeft een lange en hoge pass. Israël maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 8:0

28e minuut.
Ech-Chergui met de inworp. Rial is nu in balbezit. Rial geeft een lange en hoge pass. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 9:0

30e minuut.
Acanda met een snelle inworp. Isle bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle passt de bal zonder na te denken. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Isle schiet op doel. Aïn met een sublieme pass. Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Israël is nu in balbezit. Israël geeft de bal voor. Daar is Bentaala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rial de bal onder controle te krijgen. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 10:0

40e minuut.
Soncini geeft een hoge lob. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal zonder na te denken. Daar is Israël, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israël draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zawistowski speelt de bal door. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda met een sublieme pass. Isle rent richting de bal. Isle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Israël passt de bal met de wreef. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal zonder na te denken. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 18%, Racing Club Carroubier 27 82%.
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 11:0

46e minuut.
Giustiniano komt het veld opgelopen. Taha komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ould Zmirli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Israël. Ould Zmirli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aïn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patikçi geeft een lange en hoge pass. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bucur rent richting de bal. Isle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 12:0

52e minuut.
Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bentaala de bal. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Isle is nu in balbezit. Isle geeft een lange en hoge pass. Daar is Bucur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur schiet op doel. Taha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 13:0

58e minuut.
Acanda speelt de bal door. Isle heeft problemen om de bal te vangen. Isle passt de bal zonder na te denken. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 14:0

61e minuut.
Patikçi passt de bal in één keer door. Isle heeft problemen om de bal te vangen. Isle passt de bal zonder na te denken. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Taha bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Kuciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuciel passt de bal met de wreef. Isle rent richting de bal. Isle geeft een hoge lob. Bucur springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ligocki geeft een lange en hoge pass. Isle kopt de bal weg. Israël is nu in balbezit. Bucur is nu in balbezit. Bucur haalt uit met een fantastische trap. Taha bokst de bal weg. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 15:0

74e minuut.
Dahar kopt de bal weg. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur passt de bal zonder na te denken. Daar is Israël, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israël schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Isle passt de bal met de wreef. Aïn heeft problemen om de bal te vangen. Israël is nu in balbezit. Israël schiet op doel. Taha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 16:0

78e minuut.
Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal met de wreef. Daar is Isle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 17:0

79e minuut.
Ligocki onderschept slim de pass. Isle is nu in balbezit. Isle passt de bal in één keer door. Israël is nu in balbezit. Israël schiet op doel. Taha bokst de bal weg. Bucur is nu in balbezit. Bucur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Israël kopt de bal weg. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal in één keer door. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. Taha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Israël rent richting de bal. Aïn met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft een lange en hoge pass. Israël springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 18:0

83e minuut.
Isle probeert naar een medespeler te passen. Israël is nu in balbezit. Israël passt de bal zonder na te denken. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 19:0

84e minuut.
Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar passt de bal in één keer door. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... Taha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is Ould Zmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal met de wreef. Israël is nu in balbezit. Israël draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda geeft de bal voor. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 19%, Racing Club Carroubier 27 81%.
MKS Poręba - Racing Club Carroubier 27 20:0