Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TSV 2004 Częstochowa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5847
TSV 2004 Częstochowa Lamborghini Racing Team
p2 Tactiek Aventador
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Tadiello onderschept slim de pass. Tadiello speelt de bal door. Parys is nu in balbezit. Wandpflug verovert de bal door een tackle van achteren. Wandpflug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal met de wreef. Gratkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Bretones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wandpflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandpflug geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Miszczak kan de bal niet met de borst controleren. Tadiello verovert de bal door een tackle van achteren. Tadiello met een sublieme pass. Wandpflug rent richting de bal. Wandpflug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Teodoru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farronato met een sublieme pass. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Farronato is nu in balbezit. Farronato passt de bal in één keer door. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić draait met de bal, schiet en ... Bretones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Lamborghini Racing Team 0:1

12e minuut.
Charalambous passt de bal in één keer door. Farronato is nu in balbezit. Farronato geeft de bal voor. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Teodoru passt de bal zonder na te denken. Farronato rent richting de bal. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić draait met de bal, schiet en ... Bretones werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Żołnowski onderschept slim de pass. Żołnowski met een sublieme pass. Wandpflug rent richting de bal. Wandpflug schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Danielczak met een sublieme pass. Bielat is nu in balbezit. Bielat passt de bal met de wreef. Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tadiello met een sublieme pass. Charalambous geeft een lange en hoge pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Bretones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klepczarek met een sublieme pass. Charalambous geeft een hoge lob. Żołnowski kopt de bal weg. Wandpflug is nu in balbezit. Wandpflug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Parulskis probeert naar een medespeler te passen. Farronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Farronato geeft een lange en hoge pass. Wandpflug is nu in balbezit. Wandpflug schiet op doel. Bretones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Wandpflug rent richting de bal. Daar is Wandpflug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandpflug speelt de bal door. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Bretones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 2004 Częstochowa 70%, Lamborghini Racing Team 30%.
TSV 2004 Częstochowa - Lamborghini Racing Team 0:1

46e minuut.
Lylyk komt het veld opgelopen. Dagga komt het veld opgelopen. Brzeszczyński komt het veld opgelopen. Micskó komt het veld opgelopen. Buchnajzer komt het veld opgelopen. Serwy komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Wandpflug rent richting de bal. Wandpflug probeert naar een medespeler te passen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel. Bretones probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Lamborghini Racing Team 0:2

65e minuut.
Bielat rent richting de bal. Bielat met een sublieme pass. Danielczak probeert naar een medespeler te passen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Valerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lupa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Danielczak rent richting de bal. Danielczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dagga de bal. Dagga geeft de bal voor. Šestić maakt een snoekduik en kopt de bal. Bretones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Miszczak geeft een hoge lob. Farronato rent richting de bal. Farronato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić schiet op doel. Bretones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Lylyk rent richting de bal. Bielat onderschept slim de pass. Dagga rent richting de bal. Bielat onderschept slim de pass. Bielat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lylyk geeft een lange en hoge pass. Żołnowski heeft problemen om de bal te vangen. Farronato rent richting de bal. Farronato draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 2004 Częstochowa 58%, Lamborghini Racing Team 42%.
TSV 2004 Częstochowa - Lamborghini Racing Team 0:2