Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: kalopodaros Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2256
kalopodaros Pou einai to xartri ygeias???
14 Tactiek 3-5-2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten excellent
good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Inworp. Sátori met de inworp. Płachecki met een sublieme pass. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel. Psichogiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Setaro onderschept slim de pass. Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Moya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Scuto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vela. Vela krijgt een gele kaart. Scuto raakt geblesseerd tijdens het duel. Płachecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarapuu krijgt zijn hoofd ertegen. Psichogiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Wydro kopt de bal weg. Cerqueira controleert de bal met de borst. Cerqueira geeft een hoge lob. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sátori onderschept slim de pass. Sátori speelt de bal door. Klungelig pakt Łęcki de bal. Łęcki draait met de bal, schiet en ... Bajek bokst de bal weg.

45e minuut.
Scuto geeft een hoge lob. Glaros kopt de bal weg. Szarniak speelt de bal door. Scuto probeert de bal met de borst te controleren. Scuto draait met de bal, schiet en ... Psichogiopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 53%, Pou einai to xartri ygeias??? 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 0:0

46e minuut.
Brunat komt het veld opgelopen. Chin komt het veld opgelopen. Korres komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Scuto passt de bal met de wreef. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een lange en hoge pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 0:1

57e minuut.
Scuto rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Osuna neemt de hoekschop. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal. Psichogiopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Płachecki passt de bal met de wreef. Wydro is nu in balbezit. Wydro passt de bal zonder na te denken. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Korres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu geeft een hoge lob. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft een hoge lob. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. Psichogiopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 67%, Pou einai to xartri ygeias??? 33%.
kalopodaros - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2