Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA PEPPERSON
Ammuinissima888 Tactiek GangBang Pro
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
8 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 66.4
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Cunegato passt de bal met de wreef. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 1:0

14e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een hoge lob. Fradelloni kopt de bal weg. Daar is Fernández Veiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bogunia met de inworp. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato passt de bal in één keer door. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 2:0

21e minuut.
Bugalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Galande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 3:0

26e minuut.
Fernández Veiras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sini geeft een hoge lob. Pouso Alto kopt de bal weg. Tajner rent richting de bal. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Bal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pouso Alto geeft een hoge lob. Tajner is nu in balbezit. Hoffmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tajner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pouso Alto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 3:1

45e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Majorano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunegato raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Galande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 47%, PEPPERSON 53%.
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 3:1

46e minuut.
Echeverría komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Majorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano geeft de bal voor. Tajner is nu in balbezit. Tajner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 3:2

67e minuut.
Klungelig pakt Barcelos de bal. Pouso Alto is nu in balbezit. Barcelos begaat een overtreding. Barcelos krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tajner rent richting de bal. Pouso Alto rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Barcelos ... Strafschop! Directe rode kaart, Barcelos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barcelos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pouso Alto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pouso Alto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buğday. Tajner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Postini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tajner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 3:3

72e minuut.
Klungelig pakt Czabaj de bal. Pouso Alto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czabaj. Czabaj krijgt een gele kaart. Pouso Alto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Postini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pouso Alto maakt een snoekduik en kopt de bal. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Tamurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras passt de bal zonder na te denken. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... Galande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pouso Alto is nu in balbezit. Tamurri is nu in balbezit. Tamurri met een sublieme pass. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tamurri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majorano rent richting de bal. Bugalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugalski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Heiß geeft een hoge lob. Ricetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 51%, PEPPERSON 49%.
ARMATA AZZURRA - PEPPERSON 4:3