Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Roomba F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2767
Roomba F.C. nondimeno
442 Tactiek YTH NARR
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten outstanding
adequate Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Giromini probeert de bal met de borst te controleren. Bauso rent richting de bal. Giromini maakt een afschuwelijke overtreding. Giromini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Spreafichi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polcini de bal onder controle te krijgen. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson schiet op doel. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Altuna de bal. Vendramini rent richting de bal. Vendramini passt de bal in één keer door. Neri rent richting de bal. Neri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cinus rent richting de bal. Cinus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roomba F.C. - nondimeno 1:1

9e minuut.
Spreafichi kopt de bal weg. Mormandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lacerda rent richting de bal. Lacerda haalt uit met een fantastische trap. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Roscio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altuna met een snelle inworp. Hreinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aurelio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Doeltrap. Polcini met een harde bal richting middenveld. Truffo kopt de bal weg. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aurelio rent richting de bal. Altuna onderschept slim de pass. Altuna passt de bal met de wreef. Lacerda rent richting de bal. Lacerda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Truffo is nu in balbezit. Truffo geeft de bal voor. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ... Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Inworp. Altuna met een snelle inworp. Lacerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda geeft een hoge lob. Hreinnsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Truffo kopt de bal weg. Bauso met een sublieme pass. Hreinnsson is nu in balbezit. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Altuna rent richting de bal. Altuna geeft een lange en hoge pass. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi schiet op doel. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:2

25e minuut.
Bauso speelt de bal door. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone geeft een hoge lob. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rovito trapt de bal weg. Faraone kopt de bal weg. Bauso is nu in balbezit. Bauso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lacerda rent richting de bal. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini met een sublieme pass. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Altuna is nu in balbezit. Altuna passt de bal met de wreef. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:3

38e minuut.
Bauso is nu in balbezit. Bauso passt de bal met de wreef. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:4

42e minuut.
Truffo geeft de bal voor. Klungelig pakt Roscio de bal. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:5

45e minuut.
Faraone geeft een hoge lob. Mormandi kan de bal niet met de borst controleren. Lacerda rent richting de bal. Lacerda draait met de bal, schiet en ... Rovito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 79%, nondimeno 21%.
Roomba F.C. - nondimeno 1:6

47e minuut.
Inworp. Piazza komt het veld opgelopen. Sveinbjörnsson komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bauso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauso probeert naar een medespeler te passen. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. Roscio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rovito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Buitenspel voor Sveinbjörnsson. Goede buitenspelval van de verdediging. Mormandi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bauso kopt de bal weg. Piazza is nu in balbezit. Piazza schiet op doel. Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi schiet op doel. Paal! Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:7

52e minuut.
Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson passt de bal met de wreef. Altuna probeert naar een medespeler te passen. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ... Rovito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Piazza draait met de bal, schiet en ... Rovito speelt de bal door. Truffo kopt de bal weg. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Altuna is nu in balbezit. Altuna geeft de bal voor. Spreafichi krijgt zijn hoofd ertegen. Rovito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:8

58e minuut.
Altuna passt de bal in één keer door. Bauso heeft problemen om de bal te vangen. Bauso met een sublieme pass. Piazza is nu in balbezit. Piazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spreafichi heeft problemen om de bal te vangen. Spreafichi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:9

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbruzzese komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bauso geeft een lange en hoge pass. Spreafichi kopt de bal weg. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:10

62e minuut.
Rebizzo is nu in balbezit. Altuna onderschept slim de pass. Altuna met een sublieme pass. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ... Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Somaro met een sublieme pass. Spreafichi met een sublieme pass. Piazza rent richting de bal. Piazza draait met de bal, schiet en ... Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:11

67e minuut.
Altuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuna speelt de bal door. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson schiet op doel. Rovito probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bolatto onderschept slim de pass. Bolatto speelt de bal door. Bauso bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bauso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Piazza is nu in balbezit. Spreafichi rent richting de bal. Piazza is nu in balbezit. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:12

71e minuut.
Zaican komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Altuna passt de bal zonder na te denken. Zaican geeft de bal voor. Daar is Polcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Piazza maakt een snoekduik en kopt de bal. Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:13

79e minuut.
Piazza rent richting de bal. Spreafichi rent richting de bal. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ... Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:14

80e minuut.
Altuna met een sublieme pass. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauso rent richting de bal. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Altuna rent richting de bal. Altuna geeft een lange en hoge pass. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ... Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:15

84e minuut.
Mormandi rent richting de bal. Sveinbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson met een sublieme pass. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:16

85e minuut.
Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal met de wreef. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:17

88e minuut.
Truffo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spreafichi de bal. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Sveinbjörnsson schiet op doel. Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - nondimeno 1:18

90e minuut.
Sveinbjörnsson rent richting de bal. Altuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sveinbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 81%, nondimeno 19%.
Roomba F.C. - nondimeno 1:18