Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: UDiB Lekarty Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1861
UDiB Lekarty F. C. Stary Obóz
442+ Tactiek Thorus
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 33.1
redelijk Schieten redelijk
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


14e minuut.
McManus probeert de bal aan de voet te houden. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek geeft de bal voor. Daar is Żygowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żygowski haalt uit met een fantastische trap. Klimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
McManus verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McManus krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Żygowski passt de bal in één keer door. Klimović met een sublieme pass. Morgan kopt de bal weg. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ciumak speelt de bal door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus probeert naar een medespeler te passen. Żygowski heeft problemen om de bal te vangen. Żygowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bolec heeft problemen om de bal te vangen. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Morgan speelt de bal door. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Querenghi rent richting de bal. Querenghi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciumak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - F. C. Stary Obóz 0:1

38e minuut.
McManus rent richting de bal. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski passt de bal in één keer door. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 55%, F. C. Stary Obóz 45%.
UDiB Lekarty - F. C. Stary Obóz 0:1

47e minuut.
Żygowski rent richting de bal. Żygowski geeft een hoge lob. Querenghi is nu in balbezit. Querenghi draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimović bokst de bal weg. Querenghi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus is nu in balbezit. McManus passt de bal zonder na te denken. Querenghi rent richting de bal. Querenghi draait met de bal, schiet en ... Klimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kontuziński kopt de bal weg. Glonek rent richting de bal. Gliszczyński onderschept slim de pass. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDiB Lekarty - F. C. Stary Obóz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 52%, F. C. Stary Obóz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDiB Lekarty - F. C. Stary Obóz 1:1