Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden W☆rriors JU
4-2-1-3 Tactiek wc 5-3-2
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
66.1 gemiddelde waardering 74.3
excellent Schieten incredible
formidable Passen outstanding
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft een lange en hoge pass. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal. Tấn Thành controleert de bal met de borst. Tấn Thành onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Salmon is nu in balbezit. Salmon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anh Hoàng de bal onder controle te krijgen. David geeft een lange en hoge pass. Balogh springt en kopt de bal. Dương bokst de bal weg.

8e minuut.
Haldimann onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hoàng Quyết de bal. Hoàng Quyết speelt de bal door. Kum rent richting de bal. Kum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - JU 1:0

12e minuut.
David met een sublieme pass. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden W☆rriors - JU 1:1

17e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Balogh rent richting de bal. Trung Phúc rent richting de bal. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh schiet op doel. Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Inworp. Hoàng Quyết met een snelle inworp. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt geeft de bal voor. Crexell springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Anh Hoàng geeft een hoge lob. Crexell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van David. David krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Balogh passt de bal met de wreef. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Wuytens met een sublieme pass. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon schiet op doel. Dương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
David is nu in balbezit. David passt de bal in één keer door. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft een hoge lob. Salmon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 72%, JU 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden W☆rriors - JU 1:1

49e minuut.
Forêt speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Salmon is nu in balbezit. Salmon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Saforcada is nu in balbezit. Saforcada passt de bal in één keer door. Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Flores geeft de bal voor. Vân Quang is nu in balbezit. Vân Quang passt de bal zonder na te denken. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Vân Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... Dương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Anh Hoàng de bal onder controle te krijgen. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Balogh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Saforcada is nu in balbezit. Saforcada geeft een hoge lob. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft een hoge lob. Crexell springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kum heeft problemen om de bal te vangen. David begaat een overtreding. Kum raakt geblesseerd tijdens het duel. Nam Việt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kum maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 69%, JU 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden W☆rriors - JU 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Saforcada kan de bal niet met de borst controleren. Forêt is nu in balbezit. Forêt passt de bal in één keer door. Flores geeft de bal voor. Balogh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - JU 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 78%, JU 22%.
Golden W☆rriors - JU 1:2

109e minuut.
Balogh geeft een hoge lob. Tấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Salmon is nu in balbezit. Salmon geeft een lange en hoge pass. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft een hoge lob. Crexell maakt een snoekduik en kopt de bal. Curyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

115e minuut.
Wuytens passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

119e minuut.
Na een snelle pass probeert Saforcada de bal onder controle te krijgen. Balogh is nu in balbezit. Anh Hoàng begaat een overtreding. Balogh raakt geblesseerd tijdens het duel. Forêt wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 68%, JU 32%.
Golden W☆rriors - JU 1:2