Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL MADRID 23 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3778
REAL MADRID 23 Devil Driver
352 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 48
solid Schieten excellent
adequate Passen adequate
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Ulaşan rent richting de bal. Convey verovert de bal door een tackle van achteren. Convey speelt de bal door. Daar is Hugués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugués schiet op doel. Kardynał bokst de bal weg.

13e minuut.
Lazar is nu in balbezit. Lazar passt de bal met de wreef. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Devil Driver 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Logvinenko de bal. Lifeson verovert de bal door een tackle van achteren. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel. Kardynał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Devil Driver 0:2

36e minuut.
Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asaf met een snelle inworp. Stawicki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Devil Driver 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 45%, Devil Driver 55%.
REAL MADRID 23 - Devil Driver 1:2

48e minuut.
Ulaşan probeert naar een medespeler te passen. Mamute speelt de bal door. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel schiet op doel. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL MADRID 23 - Devil Driver 2:2

51e minuut.
Rouiched trapt de bal weg. Mamute kopt de bal weg. Tanakadate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Rouiched probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rouiched trapt de bal weg van het doel. Ohi is nu in balbezit. Mamute schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mamute moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mamute schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ohi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf geeft een lange en hoge pass. Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel schiet op doel. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Grzymkowski speelt de bal door. Giovennazzi met een sublieme pass. Stawicki met een sublieme pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel passt de bal in één keer door. Tanakadate controleert de bal met de borst. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Asaf is nu in balbezit. Asaf met een sublieme pass. Giovennazzi rent richting de bal. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van der Wiel zijn tegenspeler op de grond. Ohi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ohi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hugués springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tanakadate heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki rent richting de bal. Stawicki probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Plian bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel is nu in balbezit. Plian onderschept slim de pass. Plian geeft de bal voor. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. Kardynał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Logvinenko is nu in balbezit. Logvinenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Devil Driver 2:3

84e minuut.
Lifeson onderschept slim de pass. Lifeson geeft de bal voor. Miroshnichenko kopt de bal weg. Hugués is nu in balbezit. Hugués geeft een lange en hoge pass. Kardynał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kardynał probeert naar een medespeler te passen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki speelt de bal door. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 54%, Devil Driver 46%.
REAL MADRID 23 - Devil Driver 2:3